Čuden moderator

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Zdravo

Obstaja na med.over.net en čuden moderator, pa rečmo, da dela za mercator, jaz pa za spar.
aplauz.gif

In za karkoli se gre, kjer se ne strinjam z njim, ne objavi mojega prispevka, čeprav bi pomagal drugim, ki iščejo pomoč.
stupid-1.gif
Torej ne oddaja mojih prispevkov, če nimam izdelka iz mercatorja. On ima tudi eno franšizo mercatorja, tak da je to mogoče malo krivo, da navija zanj.

Zdaj pa me zanima, kako pravico ima on kot moderator, da odloča, kaj bo objavljeno in kaj ne bo?
sprasujem se.gif

Ker me tak razjezi to, da bom pokno.
jezen.gif

Ok, Lp
10.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
če ti bo kaj v tolažbo,jaz sem pred dvema letoma dobil lifetime ban na siol forumu,zato ker sem po priljubljenosti prehitel neko sveto kravo,ki je po naklučju supermod,ko sem poslal mail na siol z argumentom da mi je kot njihovemu naročniku onemogočeno uporabljati vse storitve,so mi odgovorili da oni z tem forumom nimajo nič in da samo gostuje pri njih in da itak ni zajet v naročnino...sicer pa je itak začel z prihodom novega admina propadati,saj so začeli na veliko cenzurirati in brisati cele teme..
aja še to,če nimajo nič z tistim forumom,zakaj so potem admini lahko izključno samo zaposleni na siolu???
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ne vem,novi admin ki je začel radikalno cenzurirati je imel/ima nick faust,je pa zanimivo da mi je glavna adminka (goody) odgovorila,da ne odloča sama in da me ne more odblokirati!?!
sicer pa mi dol visi za tist forum,ker je itak z njega odšla večina uporabnikov z katerimi si se lahko dejansko kaj pogovorjal in debatiral (kot vidim je tudi tu legendarni navadni nimda
hysterical-1.gif
)

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Pa čakaj malo...premišljujem, da bi naredil svoj forum na mojforum.si glede tega, plačal reklamo na med.over.net-u, kjer bo banner za redirect na tole mojo stran. Presneti gumpec.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Sem zdaj pisal en lep vljuden email na zavod@med.over.net pa bom videl, kaj bo.

Ja on ma firmo, seveda če kaj napišeš proti, je vse narobe, prispevek zbriše ali pa ga sploh ne objavi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.371
113
Lej med.over.net je firma. In deluje v okviru svojih poslovnih interesov. Zato je logično, da uporabljajo svojo diskrecijsko pravico brisat zadeve ki jim lahko recimo temu ekonomsko škodujejo (reklamiranje konkurence itd...).

Sem jih mel priložnost spoznati v živo (Primoža in ekipo) in sem dobil feeling da je tipo malce prepotenten.... Ampak takih je veliko tako da... navadi se in pojdi mimo =)

Računaj da je on v taforum vložil kar nekj truda in denarja. In zato bo on odločal kateri izdelki se bodo tam objavljali oz. reklamirali.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Saj sem pogruntal ja...tisti moderator ima firmo in v podpisu naziv...in za to verjetno plačuje, tako da je logično nekak.
Samo to je potem qrac vse skup, ker ljudje dobijo le eno vrsto informacij in to je kot sem že povedal qrac.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja itak--so še pa bolj fuknjeni na 24 kur..oni obljavjajo novice , da te srat, enega Blesvga pa skos brišejo, če hoče kaj napisat
jezen.gif

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Prosim ne začni spet, spet bo tema postala zanič.
Jaz čakam, če bo kak pameten nasvet. Pa ni se mi za kregat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.371
113
@Denis - evo ti pameten nasvet: Greš v dvorec sela v Ljubljanikjer imajo sedež in se dogovoriš za sodelovanje in delitev eventuelnega dobička (če že nameravas izdelke tam gor predstavljat). Malce pozres egoko primoz odpre usta in je deal narejen.