Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Fantje: samo v premislek glede garancije:
Jaz sem na Kitajskem kupil dve Ployer Momo tablici. Obema je po cca pol leta crknil touch screen. Prodajalec je rekel: Ni problema, pošlji nazaj. Ampak mali problem: DHL je za pošiljko hotel 240 Eur!!!!!!
Citat: Uporabnik Piksy pravi:
Fantje: samo v premislek glede garancije:
Jaz sem na Kitajskem kupil dve Ployer Momo tablici. Obema je po cca pol leta crknil touch screen. Prodajalec je rekel: Ni problema, pošlji nazaj. Ampak mali problem: DHL je za pošiljko hotel 240 Eur!!!!!!
1. prek carinske pošte je z neko izjavo pošiljanje v garancijo menda "skoraj zastonj". (osebno nisem sprobal, vsi pa govorijo o tem ko kdo omeni visoke cene pošiljanja nazaj)
2. poslovni rizik, pač plačaš primerno manj. pogosto tudi več kot 50% manj - tako da včasih lahko naročiš dve, če se sekiraš za garancijo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.