Čtivo v gradbeniištvu

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Sem sicer samo razmišlal a nič še iskal. Sodelavci vsi dobivajo neke revije, jaz in sodelavc tišler pa nič. Je res, da se dobijo prospekti sam to je bl tko tko. Mislim, saj so prospekti bistvo sam je uredu še kaj podobnega prebrat. Delo in dom pregledujem sam je povdarek na dom, tam pa tam se na delo. Kaj vi pregledujete poleg Dela in dom?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Moj dom (priloga Nedeljskega), sam je isti šmorn kot Delo in dom.

Drugače pa v firmi dobim ogromno revij. Npr. revijo Gradbenik, Tehnični informator SCT, Časopis skupine Primorje, raznorazne prospekte... in pa jasno tuje revije povezane z gradbeništvom (World Highways, Concrete Construction, Architect, World of concrete,....). Pač, na te me veže narava mojega dela.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Na revijo Gradbenik je naročena firma v kateri delam (dobimo nekaj izvodov). Tehnični informator SCT in Časopis skupine Primorje dobim preko prijateljev v teh podjetjih (ker sta internega značaja), kar se pa tujih revij tiče, pa jih dobimo v podjetje, ker naša firma sodeluje z mnogimi firmami v tujini in tudi, ker sodelujemo pri uveljavljanju novih standardov preiskav in izvajanja del na mnogih področjih, niti ni nujno gradbenih.

Drugače pa, na te tuje revije se da naročit.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Katere pa so tuje revije? Raje bi videl, da so angleške. Angleški znam zelo slabo nemški pa še manj.