CSD

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Primc, kje si ? Za otroke gre !!
467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, počakajmo Primca da se oglasi in gre pred sodišče

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Varuh človekovih pravic bo preveril, kako je bila sprejeta odločitev o namestitvi dveh dečkov, ki sta ostala brez mame, v rejniško družino.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.090
113
Vsekakor je bila odločitev speljana na super način. Otroci se nekega dne odrečejo vsemu dotedanjemu življenju, igračam, prijateljem, skrbnikom.
Oziroma nekdo je odločil, da se odrečejo. Pravzaprav odločila je država, ki je lastnik vseh nas. Ob volitvah in ob pomanjkanju v proračunu pa nas prepričujejo, da smo mi lastnik države.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam sem pisal cerarju..pa so rekli, da on ni pristojen.
ministrstvo se je na prvo pritožbo oglasilo, naložilo csd odgovor. ko sem na odgovor napisal, da bi bilo mene sram dat tako skrapucalo iz rok in kje so konkretni odgovori..je nastala tišina. bom danes malo dregnil kaj je s tem.

ko bom jaz predsednik vlade bo csd ukinjen. vse vezano za dodatke, subvencije, vrtce, se reši v porodnišnici. nbenih vlog in prekladanja papirjev. svetovanje nej si nekam vtaknejo. to sem povedal že nekajkrat, pa so bili prizadeti. ločencema svetujejo tako, da na zahtevo enega neredijo ločene sestanke in dajo dva zapisnika od sebe. kaj sem jaz povedal itak vem, kaj je jedina tudi vem, nasveta pa ni. komentarja tudi ne. ampak naredili so en predhodno družinsko posvetovanje. kvota je.

pa ne pozabit, da so vsi strokovno samostojni in za nič ne odgovarjajo.

sanjska služba.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Ko berem tvoje poste pa tale članek danes npr., postanem kar nervozen. Si prav predstavljam to gamad tam na CSD. Gnide.
jezen.gif

V državi imamo milijon neki glupih inštitucij, ki so v večini same sebi namen, nimamo pa neke, ki bi izvajal nadzore po ZKP* pa pometla z bedaki?
13.gif

jezen.gif

*zdrava kmečka pamet

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne rabiš nadzorne, samo ukiniti nepotrebne.

ko si dobil otroka si podpisal, da si oče. tisti trenutek se je vedelo koliko imata prilivov, premoženja, kak je otroški dodatek, nadomestilo, vrtec...ampak ne..piši in vlagaj vloge.

zakaj?

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Katastrofa....pristojni minister in cel njegov kabinet naj odstopi...jer so itak nesposobni....direktorco in celoten CSD pa poslat na cesto..prokleti paraziti iz JU..bogi otroci ni dovolj travma izgube mame in spoznanje da je oce morilec(prej ali slej sledi)....se jih odtujit od edinega ki jim je ostalo....SRAMOTA

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.692
10.968
113
A totalna sprememba okolja, vseh ljudi okoli in cisto vsega ostalega pa ne vpliva stresno na otroka in je to za njuno dobrobit?
Pa a so cisto brez vesti tam na csdju?

13. jul 2011
2.677
626
113
ksz

Ne morem soditi o upravičenosti odvzema, ampak...
kakšna birokratska pi*da trdosrčna moraš biti, da lahko tri in pet letnima otrokoma, ki sta pred kratkim ostala brez matere, pogledaš v oči in rečeš: "Danes pa ne bosta šla domov k babici in dedku, ampak gresta z nami."