Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
C2D E6600 8800GTS 320. Igram DX9 1280x1024 vse high. 20-30fps, zame cisto igrabilno. Ko te z letalom odpeljejo na drugo bazo sem pa dal texture in shadows na medium. Res hud hud spil. Koncno nekaj pametnega poleg Burnsa za krajsat dolgcajt.
Popoldne naložil špil in sem ful zadovoljen, igralnost je super, grafika enako čeprav imam naštimano med low in medium ( par stvari na low, par na medium in zvok na high).
Je že mogoče kdo prišel do misije Core, mlislim da je peta misija po vrsti ? No če je že kdo prišel naj mi odgovori na vprašanje,ki sem ga spodaj napisal z belo.
jupol--> Uglavnem moram nekak zapustit jamo, grem po enih poteh, pol pridem v en prostor kjer je notr kao bazen ( oziroma jst sem v bazenu, ven pa ne morm) no pol grem čez en jašek v tem prostoru, pol srečam pošast, se mal ustrašm in grem za njo in pol pridm spet do enga jaška, kjer ne morm notr, ker me neka sila odriva nazaj. Kako pridem tam čez ? Oziroma je to sploh prava pot ali bi moral jiti čez tisti "bazen" ven...
Jupol -> povsod kjer imaš te reaktorje, jih razbij. Jaz sem se malo lovil v tisti zadnji ogromni sobi, kjer so konstantno uletaval alieni. Tam sem moral samo počakat da so se vsi tisti gizmoti aktiviral in so se vrata odprla.
Trenutno se tudi jaz tam nahajam, ''v zimski deželi''. Od tuki naprej se pa stopnja težavnosti kr poveča, ni več brezglavo letanje in streljanje vsega kar leze in gre.
Jst sem pa še vedno v tisit jami al kaj je in mi sploh ni več do igranja, ker sploh nevem kam naj grem, vse poti so podobne, pošasti me napadajo itd.... čakam MP preko kkšnega programa.
Ne obupat. Sem tud jest razmišljal da bi, pa sem si premislil in mi ni žal
Jupol -> Če si v tisti ogromni hali kjer se znajdeš po tistem bežnem trenutku čiste teme, potem se samo zavlec čim višje, uporabljaj cloack in jih eliminiraj enega za drugim (en rafalček v "glavo" zadostuje). Na vsake toliko časa se spustijo nekakšne ogromne vilice, ki se prej nabildajo z elektriko in skupaj tvorijo nekakšno pisto. Ko se spusti zadnja, se bodo vrata odprla in boš zunaj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.