Črnuče malca

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Buf prevzemajo kitajci? Sux. NImas bolsga k orenk snicl, dobr v omaki pa priloga za 6,50 z dostavo.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

No, jaz vsak dan zahajam v Farao, če pa že res začnejo nabijat po cel teden kakšne vegi variante (to ni žaljivo mišljeno!), se pa zapeljem do Belinke ali pa v Merc Hura na Brnčičevi. Drugače se mi pa Belinka zdi naj, pa še poceni je.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jp, tako info sm dobu od zaposlenih
frown-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Btw., je bila Nemška sploh kdaj res uradno Nemška cesta? Gradili jo naj bi Nemci med WWII, in od tod (ljudsko?) ime... Kdaj pa je dobila uradno ime Obvozna cesta?
smile-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
najraje pa v Žerjavček v IOC, sicer so dragi, ampak dobri.
Žerjavček se je v dobrem zadnjem mesecu spet popolnoma pokvaril. Solate ni več zraven pri malici, zgodilo se mi je, da sem na hrano čakal tudi po več kot uro, 4-je za mizo jemo enako jed pa vsak drugačno velikost porcije...
Dva meseca so imeli polno, ker so povečali porcije in imeli dober izbor, pa je bilo potrebno takoj zmanjšat porcije, odpustit pol osebja in skrčiti izbor, samo da bi se več zaslužilo...
rolleyes-1.gif

Da imajo pa v povprečju 100 strank manj na dan pa nobenga ne briga.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Bil, solidno za kavala. Upam, da bojo nivo obdržali.
Osebje prijazno, hrana OK, zene zmerne.

lp D

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Tista solata je bila kaplja čez rob, tako da skoraj več ne grem tja.
wink-1.gif

Ribji menu so vrnili, kolikor sem videl, pa dosti vsakodnevnih menijev imaš.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Joc bo po tem ko bodo rešil pizdarije z dediščino vsaj reku je prejšn tedn tko, ponovno odprl pizzerijo, zurzzurelle v paketu
smile-1.gif

Upam da bo. Rogovilc, je po novem že kitajc z slovensko kuhno. Tim v kuhinji osataja podoben. Bomo probal ponovoletnega piščanca, pa pečenke.

lp D

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Bil, solidno za kavala. Upam, da bojo nivo obdržali.
Osebje prijazno, hrana OK, zene zmerne.

lp D

Evo, bil v Elementu. Isti k... kot povsod pri kavalu. Dva naročila enak steak, eden dobil normalen steak (velikost in spečen kot sva oba hotela, torej rare), drugi pa neka dva kosa napol dušene govedine.

Vidim da se jim bom, kot ostalim kavalovim gostilnam, lepo izogibal. Saj me ne moi, kadar hrana ni vrhunska ipd, ampak če kuhar ne zna iste jedi 2x enako vsaj korektno naredit, je pa poden.