Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To so isti kot hrčki, ki so kao potomci perzijcev![]()
Mejduš balkance zafrustrirane, vsi bi bili radi nekaj fini. Če si balkanc, si balkanc, pa makar slovan, ilir ali grk, isto sranje.![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tu si usekal mimo, bistvo je od kod so predniki prišli, seveda sedaj smo vsi premešani, toda niso vsi na balkanu prišli iz Rusije tako kot so včasih zgodovinarji govorili. Sam s tem nimam problemov sem Slovenec in Katolik in to je bistvo!
To, da si hrček, sem uspel razbrati že iz prvega stavka, s katerim si maloumno dokazal, da sploh nisi zapopadel pointa mojega prvega stavka. Tam se namreč nisem norčeval iz hrčkov, ampak iz teorije širokoustnega, kot si ga poimenoval. Verjetno si mislil na Njofrata. In se strinjam, da je njegova izjava bedasta in zato roflCitat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To so isti kot hrčki, ki so kao potomci perzijcev![]()
Mejduš balkance zafrustrirane, vsi bi bili radi nekaj fini. Če si balkanc, si balkanc, pa makar slovan, ilir ali grk, isto sranje.![]()
Se strinjam...delno. Enkrat si slišal krivoustega ko je to izjavil in se ti je zazdelo, da imaš dobro materijo za dr.kati hrvate.
Ostalim, ki jim ni tuje branje in učenje je znano, da je teorija o hrvatih in perzijcih navadna bedarija in trenutni preblisk
krivoustega.
Ko smo pri neumnih tolmačinjih porekla... Plemeniti je recimo celo teorijo napisal o tem da so slovenci pravzaprav pravi veneti.
Del slovenske RKC tolmači da slovenci nislo slovani ampak germani. Imam celo prijatelja, ki ima rune za staro slovensko pisavo.
Največji biser, ki sem ga slišal iz ust visoko izobražene prijateljice je da so slovenci starejši od ilirov ter da so živeli na območju
zdajšnje slovenije pred njimi.
O balkancih kot "isto sranje" pa nebi. Med balkanci so romani, slovani, iliri... ni glih vse isto sranje. Eno je večje drugo manjše tretje pa sploh ne![]()
Sorry moral sem dodati svoje videnje tvojega maloumnega posta o hrvatih iz preprostega razloga, ker sem hrvat.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj se sedaj izgovarjaš, nestrpnež?![]()
Govoriš, kot da sem si zgoraj omenjeni izvor hrvatov jaz izmislil.Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Eko berem še enkrat tokrat počasi.
........................................................................................................................
Uporabnik Abraham pravi:
To so isti kot hrčki, ki so kao potomci perzijcev
..........................................................................................................................
Sicer sem zaradi svoje rahle retardiranosti res rabil 25 minut ampak omembe Franjota ali kakšnega od njegovoh zgodovinarjev
ne najdem. A predlagaš, da preberem še enkrat?
Btw. nisem prizadet na nobeni osnovi ker sem se v 20 letih bivanja v Sloveniji že navadil na podobne izpade![]()
Ti pa naslednjič napiši tisto kar želiš povedati in ne potem "kao" pojasnjevati kaj je umetnik želel povedati
v teh verzih![]()
To se pa strinjam: omejen sem, kar se tiče splošnega znanja, komunikacije in načitanosti, kajti kljub temu, da je našteto pri meni na dokaj visokem nivoju, ni popolno in absolutno in nikoli ne bo.Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj se sedaj izgovarjaš, nestrpnež?![]()
On ni nestrpnež.
...
On je le omejen kar se tiče splošnega znanja,
komunikacije in načitanosti.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Govoriš, kot da sem si zgoraj omenjeni izvor hrvatov jaz izmislil.Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Eko berem še enkrat tokrat počasi.
........................................................................................................................
Uporabnik Abraham pravi:
To so isti kot hrčki, ki so kao potomci perzijcev
..........................................................................................................................
Sicer sem zaradi svoje rahle retardiranosti res rabil 25 minut ampak omembe Franjota ali kakšnega od njegovoh zgodovinarjev
ne najdem. A predlagaš, da preberem še enkrat?
Btw. nisem prizadet na nobeni osnovi ker sem se v 20 letih bivanja v Sloveniji že navadil na podobne izpade![]()
Ti pa naslednjič napiši tisto kar želiš povedati in ne potem "kao" pojasnjevati kaj je umetnik želel povedati
v teh verzih
Nisem. To se je izmislil en zakompleksan hrvat.![]()
Kot se ni avtor teme izmislil, da so črnogorci potomci špartancev, ampak je to izjavil en zakompleksan črnogorc.
Drugače pa jaz vedno povem tisto, kar želim povedati, težave z razumevanjem pa imajo sogovorniki, ki sebe previsoko cenijo in ostale prenizko.