Citat:
Uporabnik bjani pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
kot sem že omenil so tisti tvoji posnetki bolj tko, tko..brez podatka koliko ti pridrviš(prinoriš) v ovinek in s tem "presenetiš" tistega, ki vozi po tvojem pasu, so vse stvari relativne..
glej boldano
iiiin?? človek nori in seka ovinke ...itak si misli :"saj v tej vukojebini, ne more biti nihče drug tok prifuknjen in noreti po cesti kot jaz" ....takrat mu nasproti z veliko hitrostjo (resda po svojem pasu), pridrvi najboljši šofer s kamerco
Sicer smo že popolnoma OFF - ampak vseeno. Ne gre mi v glavo kako lahko zagovarjaš "angleža", ki očitno vozi mimo vseh predpisov in okrivljaš "divjaka", za katerega nimaš nobenega dokaza, da je karkoli kršil kateri predpis (vključno s hitrostjo)?!
Naj "opomnim", da ljudje zelo težko ocenjujemo hitrost - še težje pa je oceniti hitrost na osnovi posnetka. Težavo povzroča majhna slika, ozek zorni kot, določeno popačenje in nezmožnost z obratom glave slediti objektu, ki ga gledamo - vse to vodi v napačno oceno hitrost in to pri posnetkih, v smer previsoki oceni hitrosti, v živo pa (žal) v podcenjevanje hitrosti.
Da pa še malo po exhairu "vsekam". Če bi le malo manj udarjal po sistemu (ne pravim, da v osnovi nima prav) in bolj poudarjal, da je treba vožnjo prilagoditi svojim zmožnostim, zmožnostim vozila in predvsem med vožnjo biti osredotočen na samo vožnjo in na dogajanje okoli sebe, ter predvidevanjem kakšno neumnost lahko naredi drugi, bi po mojem dosegel več.
Tako pa (žal) vse skupaj izveni kot jamranje še enega neuravnovešenega divjaka na cesti in pluvanje čez policiste.
Pa preden bo kdo rekel da ne - poglej kaj si sam (bjani) zapisal nekaj postov višje.