črna skrinjica za avtomobile

22. jul 2007
13.594
1.773
113
124
klik očitno galileo že deluje
tongue-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
A Galileo poleg geo lociranja ima tudi alkotestiranje?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Meni te stvari niso všeč. Živeli smo v komunizmu, udba in ozna sta vedeli vse, pa smo se vendar počutili svobodne, če si mislil da ne sme nihče vedeti kje hodiš si pa šel skoti stranska vratav okrilju teme.... S temi napravicami pa bo veliki brat vedel vse kje hodiš , kaj počneš. bo mar res treba imet še en enak avto brez škatlice ?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tale škatlica nima GPS. Beleži le nekaj parametrov, ne ve pa, kje voziš.
Kaj pa je sat nav tehnologija drugega kot GPS?
No ja, škatla beleži pa tisto, kar ti bo nekdo remote v softwaru obkljukal. Naprava ima vse hardwarske in softwarske možnosti, da ti sledi, beleži točno pot in hitrost za vsak trenutek.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.532
896
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
še malo pa boš dobil notri še alkotest kot dodatek.... ne sej nas ne omejujejo. samo varujejo...

to so včasih že imeli določeni avti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ti še sedaj nis dojel mojega sarkazma. Svaka ti čast, res.
grin1.gif

Ja za polnjenje, kaj pa drugega. Sploh, ko se skrivajo po grmovjih in postavljanje mobilen € valilnice na mesta, ko nimajo veze z ničemer. Menim, da so videi dostni dokaz. Pri meni ni več rekla kazala. Pa v tisto polnjenje proračuna ne mešaj zadnjega incidenta na koprskem. Hvala za razumevanje.
srce-1.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Ja eden definitivno ne ve kaj piše
tongue-1.gif

"omejevanje"se nanaša na tvoj zgornji post, "polnjenje"pa na vse tvoje ostale poste
grims-1.gif

Kako se ti zdi pa s polnjenjem v tem primeru??
http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaradi-prehitre-voznje-umrl-22-letnik
Se ti zdi, da bo država izdatno pokasirala, ali bo morda tudi kakšen evro izgubila, glede na to da je bil človek na višku svojih moči in bi morda šolanje, ki ga je država vložila vanj kdaj skozi davke in prispevke tudi povrnil
confused-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ja ta si je pa sam kriv. In tukaj se je očitno kazalo prijateljem kako gre alfa. Pa takrat je znalo biti še kaj snega. Ceste so pa zahrbtne. Sedaj pa. Kaj ma veze povečevat kazni v nedogled, da ni več človeško, s tem, da so se ga eni v brdih nalili in je šlo čez vse meje brez občutka? Samo dober izgovor, nič drugega. To se je dogajalo, se dogaja in se bo dogajalo. Pa četudi sprejmejo zakon, da se odseka prst po prosti odločitvi voznika, kateri je napihal več kot 1.0.

Nekaj uporabnikov pa pravi v čem je problem, če se voziš normalno po svoji strani in ne vijugaš. Ampak imaš smolo in naletiš na kontrolo. Sej sam vidiš kaj vse ulovim na cesti. Eden, ko se je pa pijan vozil po svoji strani in ni vijugal, nobenega ogrožal, je pa brez izpita, če ma smolo in naleti na kontrolo. Sej veš, kontrole se izvajajo, pa ni važno kako se pripelje. Ko berem sintiča, bom začel počasi verjet, da jih izvajajo zato, da dobijo čim več takih, ko so brez izpita, nimajo registriran avto in se vozijo normalno. Tisti, ko se zave kaj sledi, ko se zaletiš brez izpita in registriranega avta, bo že pazil.

In men tak sistem nič ne pomaga kot je sedaj. Nabijajo kazni v 3pm, folk se vozi brez izpita, brez registriranega avta, ....teksas. Vem, sedaj me boš vprašal, da očitno je z njimi nekaj narobe, da so brez izpita. Mene bi pa bolj kot to, da je z njimi kaj narobe rad videl situacijo, kako so ostali brez izpita. Sej veš. Nekje 70 na 50 omejitve ne pomeni nič. Nekje je pa 50 na 50 omejitve samomor.
wink-1.gif

Me zanima kdaj bojo spet lovili koprskega specijalca z neregistriranim vozilom.
crazy1.gif

Pa tista kranjska mobilna € valilnica, bi tudi bila zanimiva. Radar je postavljen na zahrbtnih mestih. Kazni so pa kdaj dobili? Pa si si nabral 18 pik in označek kot bedak za volanom. Dnevno se vozi na isti relaciji in je 5x falil. Kaj pa je 5x falit, če greš letno 200x mimo in je ravnina, industrijska cona in nikjer nobenega
confused-1.gif

Ja ja ja ja, 5x3 je 15, vem. Sem dal še 3 pike za rezervo, ker to pa tudi hitro kje fašeš. Ker najbrž, da se človek ne vozi samo v službo in je bonus treh točk za vse ostale vožnje, ki nimajo nič veze z njo.
grin1.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
ja jaz eno, ti drugo
tongue-1.gif

na nek način si zelo podoben tistemu maminemu sinčku z audijem tt in verjamem, da so tvoji izgovori pred policijo in sodniki podobni
wink-1.gif

...itak nikoli ne bodo preprečili vseh nesreč, gre se za to da odstranijo ljudi , ki konstantno delajo prekrške oziroma mislijo, da jim nihče nič ne more, s cest ...in to so ti ukrepi, ki jih sedaj uvajajo ..odvzem izpita, vozila, trotl ziher testi inp.
za vse ostale bo dovolj ena kazen, ter normalno število točk, ki jih po potrebi lahko tudi znižaš
grin1.gif

kot sem že omenil so tisti tvoji posnetki bolj tko, tko..brez podatka koliko ti pridrviš(prinoriš) v ovinek in s tem "presenetiš" tistega, ki vozi po tvojem pasu, so vse stvari relativne..

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
kot sem že omenil so tisti tvoji posnetki bolj tko, tko..brez podatka koliko ti pridrviš(prinoriš) v ovinek in s tem "presenetiš" tistega, ki vozi po tvojem pasu, so vse stvari relativne..

glej boldano
rolleyes-1.gif

iiiin?? človek nori in seka ovinke ...itak si misli :"saj v tej vukojebini, ne more biti nihče drug tok prifuknjen in noreti po cesti kot jaz" ....takrat mu nasproti z veliko hitrostjo (resda po svojem pasu), pridrvi najboljši šofer s kamerco
smirk-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
A si ti alter sintiča, sam v kontra smer?
grin1.gif

Kakorkoli. Ti se vozi po svoji strani in ti jaz garantiram, da nikoli ne bova imela problema.
wink-1.gif
Če bi jaz tako priletel v ovinek, kot ti misliš da priletim, bi bil že mrtev.

Nažalost morem jaz, ko se odpravim na pot, imeti vedno toliko rezerve, da jo rešim. Zaenkrat mi dobro uspeva, četudi sem na zgornji omejivi. Na hitro poiskal en video. "sarkazem on" Še dobro, da sem samo jaz prinorel, he he."sarkazem off"

Človek 1x omeni, da je v dežju rabil slabih 15 min iz Kalc do Idrije, pa je ožigosan.
grin1.gif

Se sedaj lahko komot napišeš, da če bi prinorel pa tega bedaka ne bi rešil.
cool-1.gif