Ja ta si je pa sam kriv. In tukaj se je očitno kazalo prijateljem kako gre alfa. Pa takrat je znalo biti še kaj snega. Ceste so pa zahrbtne. Sedaj pa. Kaj ma veze povečevat kazni v nedogled, da ni več človeško, s tem, da so se ga eni v brdih nalili in je šlo čez vse meje brez občutka? Samo dober izgovor, nič drugega. To se je dogajalo, se dogaja in se bo dogajalo. Pa četudi sprejmejo zakon, da se odseka prst po prosti odločitvi voznika, kateri je napihal več kot 1.0.
Nekaj uporabnikov pa pravi v čem je problem, če se voziš normalno po svoji strani in ne vijugaš. Ampak imaš smolo in naletiš na kontrolo. Sej sam vidiš kaj vse ulovim na cesti. Eden, ko se je pa pijan vozil po svoji strani in ni vijugal, nobenega ogrožal, je pa brez izpita, če ma smolo in naleti na kontrolo. Sej veš, kontrole se izvajajo, pa ni važno kako se pripelje. Ko berem sintiča, bom začel počasi verjet, da jih izvajajo zato, da dobijo čim več takih, ko so brez izpita, nimajo registriran avto in se vozijo normalno. Tisti, ko se zave kaj sledi, ko se zaletiš brez izpita in registriranega avta, bo že pazil.
In men tak sistem nič ne pomaga kot je sedaj. Nabijajo kazni v 3pm, folk se vozi brez izpita, brez registriranega avta, ....teksas. Vem, sedaj me boš vprašal, da očitno je z njimi nekaj narobe, da so brez izpita. Mene bi pa bolj kot to, da je z njimi kaj narobe rad videl situacijo, kako so ostali brez izpita. Sej veš. Nekje 70 na 50 omejitve ne pomeni nič. Nekje je pa 50 na 50 omejitve samomor.
Me zanima kdaj bojo spet lovili koprskega specijalca z neregistriranim vozilom.
Pa tista kranjska mobilna € valilnica, bi tudi bila zanimiva. Radar je postavljen na zahrbtnih mestih. Kazni so pa kdaj dobili? Pa si si nabral 18 pik in označek kot bedak za volanom. Dnevno se vozi na isti relaciji in je 5x falil. Kaj pa je 5x falit, če greš letno 200x mimo in je ravnina, industrijska cona in nikjer nobenega
Ja ja ja ja, 5x3 je 15, vem. Sem dal še 3 pike za rezervo, ker to pa tudi hitro kje fašeš. Ker najbrž, da se človek ne vozi samo v službo in je bonus treh točk za vse ostale vožnje, ki nimajo nič veze z njo.