Črna napoved Staneta Padežnika

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Nismo dost pomembni, to bi blo tko kot bombardiranje tam na bližnjem vzhodu, samo ena bežna novica.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.390
113
Komentar? Ce z nategovanjem ljudi sluzi ga je treba preganjat za goljufijo, ce pa to dela zastonj pa gre za reveza, morda je bolan.

Imel sem profesorja matematike ki se je ukvarjal z astrologijo in nas ocenjeval na podlagi izracunov. Naucil nas ni nic, niti enega testa nisem resil vec kot 20% pa sem vedno pisal 4.
Na sreco me je ucil le eno leto (sicer mi je matematika sla in sem jo imel 5, ampak ne morem pisat 4 ce resim le petino testa). Tipa bi bilo treba zapret ker je unicil cele generacije, na soli so vsi vedeli ampak so gledali stran. Astrolog...mamico mu

Ja zgodba je povsem resnicna.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Terorizem ne bo počival. Ubiral bo svoje zvite poti. Ena od njih je zloraba begunskih valov za tihotapljenje zločincev, belega blaga, človeških organov in drugega kriminala. ....
Da to ugotoviš, ni treba bit astrolog.
Se tolažit, da je Slovenija nepomembna in majhna je pa tudi neumnost.
A ena xx restavracija ali rock koncert je pa pomembna, da so ravno tam streljali?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Bom jaz komentiral
Dejstvo je, da jih bo slovenija dejansko enkrat dobila po pi*ki. Ker enostavno, prosimo za to.
Ves ta cirkus okoli islama je skuhan pri nas v evropi, oziroma večino tega se je skuhalo v Ameriki. Amerika in Evropa nonstop HOČEJO imet nekakšnega sovražnika. Hočejo! Sovražnika evropa in amerika namenoma ustvarjata.
Če hočeš orožje in municijo sprobat in jo nekje tudi porabit, moraš imet sovražnika. Če sovražnika nimaš, si ga moraš pa ustvarit. In to amerika počne. Ustvarja sovražnika. In najbolj prikladne države za sovražit so ravno islamske države, ki se po kulturi razlikujejo od nas. Čist "slučajno" pa imajo številne islamske države tudi nafto. Čist "slučajno"

In Slovenija s takimi primerki, kot ga navaja avtor te teme v svojem začetnem postu, narvnost prosi in išče sovražnika.
Čer nekoga skoz zajebavaš in mu govoriš, da je on tvoj sovražnik, bo le ta enkrat popizdil in te res usekal po gobcu. In prav to dela slovenija. Prosi, da jih bomo enkrat res dobili po gobcu.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Bom jaz komentiral
Dejstvo je, da jih bo slovenija dejansko enkrat dobila po pi*ki. Ker enostavno, prosimo za to.
Ves ta cirkus okoli islama je skuhan pri nas v evropi, oziroma večino tega se je skuhalo v Ameriki. Amerika in Evropa nonstop HOČEJO imet nekakšnega sovražnika. Hočejo! Sovražnika evropa in amerika namenoma ustvarjata.
Če hočeš orožje in municijo sprobat in jo nekje tudi porabit, moraš imet sovražnika. Če sovražnika nimaš, si ga moraš pa ustvarit. In to amerika počne. Ustvarja sovražnika. In najbolj prikladne države za sovražit so ravno islamske države, ki se po kulturi razlikujejo od nas. Čist "slučajno" pa imajo številne islamske države tudi nafto. Čist "slučajno"

In Slovenija s takimi primerki, kot ga navaja avtor te teme v svojem začetnem postu, narvnost prosi in išče sovražnika.
Čer nekoga skoz zajebavaš in mu govoriš, da je on tvoj sovražnik, bo le ta enkrat popizdil in te res usekal po gobcu. In prav to dela slovenija. Prosi, da jih bomo enkrat res dobili po gobcu.

Ej, tukaj se pa popolnoma strinjam s tabo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In dejanja (objave) tukaj so samo odraz kako dejansko prosimo za to da jih dobimo po piæki... Nestrpnost, homofobnost... Mali nacionalistki tukaj pa mislijo da imajo celotno sliko na vpogled zakaj se izvajajo "nerazumna" dejanja

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
In kaj naj naredimo? A naj mahamo s transparenti Refuđis welkome, ali naj raje rečemo "Spizite gamat!"?

Brezjajčniki!!!

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A seveda purgerji so tudi brezjajčniki in nam jih lifrajo... Tako, otemno...
Problem je, da bučmani, katerih je tudi ta forum poln, ne znajo ocenit kdaj je pametno biti tiho in nekaj samo narediti, ne da zraven še na veliko otresa z gobcem in se hvali.

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Hehe, res je.
Recimo napoved Nemčije da bo poslala v Sirijo nekih 1000 vojajov. Aja, ne. Se morajo prej še posvetovat in odločit.
Resno? Napišite še imena in priimke teh vojakov, njihov domač naslov in njihov začasni naslov v Siriji.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nestrpnost, homofobnost... Mali nacionalistki tukaj pa mislijo da imajo celotno sliko na vpogled zakaj se izvajajo "nerazumna" dejanja
Velika večina sveta laufa na drugačen način kot evropsko demokratično mišljenje in ujčkanje in oh in sploh. To bo Evropo kot tako pokopalo, ker pač človeštvo ni narejeno za tak stil.
Če res nekateri mislite, da se bodo vsi ti migranti prilagodili življenju v Evropi na naš način, se bodo klinca. Vse te levičarske blodnje bodo sčasoma kruto povožene ali z desničarskimi ali z migrantskimi idejami.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Na to ima odgovor Baba Vanga. Vse je ze zdavnaj zapisano v zvezdah in to od Boga!