črn objestni audi

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Saj bi lahko pomislil tudi tako - Modelu bi s prijavo rešil življenje, ker če bi ga spravili s ceste, se bo težje zabil kje v kak kandelaber, drevo... mogoče še s kom, v tem punitæu pa je itak ne bi odnesel brez prask... Seveda bi bilo najlaže ga prepustiti Darwinu (glede na posnetek je el primo kandidat) ampak kaj ko so v prometu še drugi udeleženci in ni nujno da bi pokenslal samo svojo æapsko rit...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
glede na to da ga policija preko TV išče, se jaz vprašam v sposobnost policajev

Kako bi se pa ti lotil zadeve? Tako kot v CSI, ko poskenirajo obraz resolucije 30*50 pikslov in jim potem računalnik iz baze podatkov vrže ime in priimek?
stupid-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Saj bi lahko pomislil tudi tako - Modelu bi s prijavo rešil življenje, ker če bi ga spravili s ceste, se bo težje zabil kje v kak kandelaber, drevo... mogoče še s kom, v tem punitæu pa je itak ne bi odnesel brez prask... Seveda bi bilo najlaže ga prepustiti Darwinu (glede na posnetek je el primo kandidat) ampak kaj ko so v prometu še drugi udeleženci in ni nujno da bi pokenslal samo svojo æapsko rit...

Fant je res kandidat da konča tako kot tisti frajer s puntotom v celju nekaj mesecev nazaj. K sreči je njim Darwin na pot postavil avtobus in ne recimo Cliota s mlado mamico in otrokom na zadnjem sedežu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Kako bi se pa ti lotil zadeve? Tako kot v CSI, ko poskenirajo obraz resolucije 30*50 pikslov in jim potem računalnik iz baze podatkov vrže ime in priimek?
stupid-1.gif

Halo če le malo bereš alter (kaj šele kaj drugega po netu) si zvedel priimek in ime, dobil sliko, povezavo do FB profila, zagotovo se dobi tudi IP od kjer je objavil posnetek... a je treba policaje res za rokco pripeljat do kriminalcev?!

Sicer pa predlagam da se naslednjič Kresalova obrne po pomoč na alter. Stroritev ji bomo zaračunali (recimo nekaj ur tarife kriminalista) denar bomo zapili alter pikniku.
cheer.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Priimek Robežnik je pa zelooo redek v SLO, tako da res ne vem kaj pacajo..morda so ustanovili komisjo, ki preiskuje video posnetek, s sedežem v novem hotelu v Portorožu ali kaj?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

stupid-1.gif

Halo če le malo bereš alter (kaj šele kaj drugega po netu) si zvedel priimek in ime, dobil sliko, povezavo do FB profila, zagotovo se dobi tudi IP od kjer je objavil posnetek... a je treba policaje res za rokco pripeljat do kriminalcev?!

Sicer pa predlagam da se naslednjič Kresalova obrne po pomoč na alter. Stroritev ji bomo zaračunali (recimo nekaj ur tarife kriminalista) denar bomo zapili alter pikniku.
cheer.gif

In kaj je v Sloveniji bolj ultimativen medij od rtvslo? Če rabiš da čim več folka hitro zve se naredi preko TV-ja... forumi so sicer precej ažurni, samo si ne predstavljam da bi policisti službeno po forumih bluzili in iskali podatke. Da bi pa kateri od uporabnikov foruma poslal sporočilo na policijo, da jim olajša delo, pa tud ne... No zdaj jim je bilo baje sporočeno, tako da bomo videli kaj bodo rešili.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
mene sta pred leti na celovški prehitela dva črna bmwja z modrimi lučkami. mi smo stali na semaforju, onadva pa s 100+ čez rdečo po pasu za levo zavijat. sem zaslišal sireno, čez sekundo, dve je že švignilo.