celo je.bo imam s tem računalnikom
plato nabavil, gor je bil že čip in ram...seveda je plata toliko novejša da ni pasal več stari napajalnik (24 pinski konektor na plati) torej sem mroam kupiti še nov napajalnik.
Potem pa plati (Ker je novejša in ima sata priklope) ima za dikse zgolj en bivši 'standardni' priklop....jaz pa 2 diska in 2 pekača
še dobro da sestrin mož obvalda te zadeve da sem mu moril po telefonu za napotke.
Nekako sva potem skupaj sestavila do te zadeve da se je zagnal, uspelo mi j naredit z windovsi tudi 'Repair' tako da nisem veliko izgubil (če sploh kaj)....no zdaj imam pa drugo težavo.
Seveda ker je novejša plata sem mora kupil tudi novo grafično kartico....do tu vse v redu, včeraj pa, ko sem inštaliral zraven priložene gonilnike...mrk na ekranu!
V štatru je vse OK...vse se vidi, vse dela....potem pa ko se začnejo zaganjat XP-ji (ko gledaš XP-.jev logo med zaganjanjem) pa enostavno mrkne ekran (predvidevam da se gonilniki zaženejo)....windovsi kot kaže senaložijo, samo jazimam črn ekran.
Da pa je stvar še bolj zanimiva...mi zdaj ob zagonu Safe Mode....vsa zadeva ustavi med nalaganjem nekih gonilnikov.... (ker prej mi je v safe modu tudi ekran delal pri naloženih windovsih).
Enkrat mi je uspelo že v štartu zagnati (kako se reče) zadevo, da ti spravi računalnik do te mere nazaj, da se zadnja nalaganja na računalnik odstranijo....samo zdaj niti tega ne ne vem kako priti do tega.
kak ideja kako rešit to sr.anje?