tegale tud jest nisem štekal, sem 3x ponovil v glavi, kaj je hotla povedat, pa mi ni jasno...
pomoje se je mal zagovorila!
Nič se ni zagovorila in meni je povsem jasno kaj je, oz bolje rečeno ni hotela povedat.
Ni hotela povedat, zakaj je opolnoči, ko se sprehajamo sami maska tudi obvezna (tako pravi odredba), ker ve, da je takšna odredba neumna, in ne ščiti pred virusom nikogar, ne služi ničemur, ona pa mora zagovarjat uredbo kot koristno in prepotrebno.
Pa je potem nekaj bluzila v tri krasne, da je nekaj govorila, kao odgovarja na vprašanje, samo zato da se je izognila odgovoru na vprašanje.
Veliko jih je, ko jo zaradi tega odgovora kritizirajo, ampak noben pa ne pove, kako bi boljše lahko odgovorila.
Kako bi pa ti bolje odgovoril na vprašanje: "Zakaj moramo masko nositi tudi na samotnem nočnem sprehodu, ko smo sami?"
A bi na njenem mestu pošteno povedal, da zato, da nas malo hebejo???? pa da delajo teren za naslednje ukrepe, ko bodo rekli kot že nekajkrat - niste se držali teh ukrepov, krivi ste da se virus širi, pa so potrebni novi še hujši ukrepi..... hehe bi se hitro poslovil s stolčka. Al bi našel kak drug razlog?