Ali ti resno misliš, da je najel kup profesionalcev, da mu fejkajo obisk Švedske?
Cakamo na intervju s kaksno pristno blondingo Helgo
Ali ti resno misliš, da je najel kup profesionalcev, da mu fejkajo obisk Švedske?
Sem ti popravil, ker dec vseen ni zdravnik, je zobozdravnik. O epidemiologiji ve tok k Fata o vodovodu. Pa ne rečem, da se občasno ne strinjam z njim, sam je pa v oblakih, da ne vem, če ga bo kdo še dol potegnu.
A to s kolesom pa zdej misliš, da bo kaj? Si samo potrdil moje besede.Daj kaj ko bi ti nehal igrati dežurno forumsko mati terezo? Bolj papeški od papeža, ko te pa en malo postrani pogleda, ko si na kolesu bi pa prefukal njega in vse njegove še za 10 generacij nazaj.
Glej dec, nimaš pojma o čem govoriš. Če si ti ksenofob in rasist, ti bom to povedal direkt, ne bom iskal neke tvoje šibke ročke, da bi te spravil iz tira. Točno to počne zobar in poizkuša prcat tam kjer misli da me bo zadel, hkrati pa muti, da je izgubil par let življenja včeraj. Rahlo patetično.
Ne bo držalo. Cigoti me ne motijo.Saj ti si tudi rasist in ksenofob če gledamo tvoje zapiske vsaj kar se tiče cigotov. Aja saj res, ker si blizu cigotov te motijo.
Sej veš, da ne morš bit ponosen na post k ti ga lajka 123.Ne samo, da si popolnoma dvoličen, tudi bralno razumevanje ti peša. Poglej se v ogledalo.
Izkušnje s cepivom...
Virus pač udarja, v valovih.Če samo lokalno pogledaš razmere v Sloveniji. V oktobru so na območju Gorenjske in osrednje Slovenije bili packi, ki so nenormalno širili virus. Stroka je vsak dan znova metala ven ene domneve, zakaj Štajercem in Prekmurcem uspeva krotiti virus in zakaj se nemarni Gorenjci ne znajo držati ukrepov in nenormalno širijo virus. Sedaj v novembru pa ravno obratno. V osrednji Sloveniji in na Gorenjskem krivulje dol, v Prekmurju in na Štajerskem pa drastično gor. Kdo je zdaj tu tako drastično spremenil svoje navade v odnosu do ukrepov in virusa?
Vedno znova se izkaže, da tam kjer v začetnem obdobju zgleda, kot da uspešno krotijo virus, potem v drugi fazi še bolj neobvladljivo eskalira.