veš ali predvidevaš? info?? Sory... nisem več vsak otrok,.......Virus je namerno v okolje sprostil kitajski konzorci proizvajalcev zaščitne opreme. To ve že vsak otrok!
veš ali predvidevaš? info?? Sory... nisem več vsak otrok,.......Virus je namerno v okolje sprostil kitajski konzorci proizvajalcev zaščitne opreme. To ve že vsak otrok!
Sem ti rekel da je moj info iz prve roke.
Sem ti rekel da je moj info iz prve roke.
Moj tudi, kaj bova zdaj?
Sprejet je bil v petek, brez pridruženih bolezni.
Tole pa je zaskrbljujoče...
Pa kaj se sekiraš? Naj ta 2% dobi kazen, ostalih 98% nam je pa vseeno za njih, ker smo doma. Posledično nam te še strožji ukrepi nič preveč bolj ne zagrenijo življenjaA niste stroka jajotu svetovali pred 2 tednoma, da se mora javno življenje ustaviti za 2 tedna? Zdaj pa zaradi 2% neposlušnih ljudi, ki se zbirajo na 10 turističnih točkah (ki bi jih enostavno zaprli), po 2 tednih dobimo še strožje ukrepe? Niti sami pojma nimate kako in kaj in kako dolgo bo trajalo
Pa kaj se sekiraš? Naj ta 2% dobi kazen, ostalih 98% nam je pa vseeno za njih, ker smo doma. Posledično nam te še strožji ukrepi nič preveč bolj ne zagrenijo življenja
Zaradi teh 2% retardiranih idiotov je še bolj obremenjeno slovensko zdravstvo. Ostali smo pa precej bližje 24urni policijski uri.Tistih 2%, ki so bili zunaj zbrani se je žrtvovalo, da bi prestregli virus in tako večino obvarovali.
Ma niti ne preveč. Če smo doma, nima kdo kaj.V bistvu smo kaznovani vsi, ker drzava ne zna kaznovati 2% krsilcev.
Daj kaj več o tablicah.ksz
Enemu stricu sem sedaj v Hofru takih napel! Vsi, čisto vsi (z izjemo upokojencev, ki še vedno prosjačijo, se lažejo v vrstah itd.) lepo spoštujejo predpisan odlok (še priviligiranci (c.gani) so imeli na ruslih neke rute). Ne vem, kako je uspel pobegnit gospodični pri vratih, ampak možakar (tam nekje okrog 60) se je sprehajal po trgovini brez maske in brez zaščitnih rokavic. Vsi obiskovalci trgovine smo se samo spogledovali. Gospoda sem povsem lepo vprašal, ali zanj zakon ne velja. Nekaj je hotel biti pameten, a sem k sreči dobil podporo ostalih obiskovalcev. Ko sem slišal naglas in zunaj videl, katere tablice je imel na avtu, mi pa sploh ni bilo žal, da sem stegnil jezik.
Đizs, vedno se najde neka črna ovca, vedno!
Zaradi teh 2% retardiranih idiotov je še bolj obremenjeno slovensko zdravstvo. Ostali smo pa precej bližje 24urni policijski uri.Ma niti ne preveč. Če smo doma, nima kdo kaj.
Sam mislim, da je teh kršilcev več kot 2%
Zaradi teh 2% retardiranih idiotov je še bolj obremenjeno slovensko zdravstvo. Ostali smo pa precej bližje 24urni policijski uri.
Ok pol sta dva ker sem jaz v sredo enega peljal na infekcijsko za sprejem.Moj tudi, kaj bova zdaj?
Sprejet je bil v petek, brez pridruženih bolezni.
S tem da za gripo je cepivo in zdravilo. Ljudje so cepljeni proti gripi, zdravila se predpisujejo za gripo, pa se vedno toliko mrtvih in NIC panike.kok smo histericni. Stari 700 smo jih imeli v letosnji sezoni gripe po lnicah cez 190 jih je umrlo 115 jih je danes tam....
včeraj sem na balkonu med pitjem kavice v 10 minutah naštel 18 kolesarjev ter 12 motoristov, res zanimivo...Zaradi teh 2% retardiranih idiotov je še bolj obremenjeno slovensko zdravstvo. Ostali smo pa precej bližje 24urni policijski uri.
Daj kaj več o tablicah.