Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
A niste stroka jajotu svetovali pred 2 tednoma, da se mora javno življenje ustaviti za 2 tedna? Zdaj pa zaradi 2% neposlušnih ljudi, ki se zbirajo na 10 turističnih točkah (ki bi jih enostavno zaprli), po 2 tednih dobimo še strožje ukrepe? Niti sami pojma nimate kako in kaj in kako dolgo bo trajalo
Pa kaj se sekiraš? Naj ta 2% dobi kazen, ostalih 98% nam je pa vseeno za njih, ker smo doma. Posledično nam te še strožji ukrepi nič preveč bolj ne zagrenijo življenja

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.938
3.634
113
Tistih 2%, ki so bili zunaj zbrani se je žrtvovalo, da bi prestregli virus in tako večino obvarovali.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne razumem panike

700 smo jih letos zaradi gripe ze imeli v bolnici pa se sistem ni podrl

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
ksz

Enemu stricu sem sedaj v Hofru takih napel! Vsi, čisto vsi (z izjemo upokojencev, ki še vedno prosjačijo, se lažejo v vrstah itd.) lepo spoštujejo predpisan odlok (še priviligiranci (c.gani) so imeli na ruslih neke rute). Ne vem, kako je uspel pobegnit gospodični pri vratih, ampak možakar (tam nekje okrog 60) se je sprehajal po trgovini brez maske in brez zaščitnih rokavic. Vsi obiskovalci trgovine smo se samo spogledovali. Gospoda sem povsem lepo vprašal, ali zanj zakon ne velja. Nekaj je hotel biti pameten, a sem k sreči dobil podporo ostalih obiskovalcev. Ko sem slišal naglas in zunaj videl, katere tablice je imel na avtu, mi pa sploh ni bilo žal, da sem stegnil jezik.

Đizs, vedno se najde neka črna ovca, vedno! :bonk:

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.938
3.634
113
ksz

Enemu stricu sem sedaj v Hofru takih napel! Vsi, čisto vsi (z izjemo upokojencev, ki še vedno prosjačijo, se lažejo v vrstah itd.) lepo spoštujejo predpisan odlok (še priviligiranci (c.gani) so imeli na ruslih neke rute). Ne vem, kako je uspel pobegnit gospodični pri vratih, ampak možakar (tam nekje okrog 60) se je sprehajal po trgovini brez maske in brez zaščitnih rokavic. Vsi obiskovalci trgovine smo se samo spogledovali. Gospoda sem povsem lepo vprašal, ali zanj zakon ne velja. Nekaj je hotel biti pameten, a sem k sreči dobil podporo ostalih obiskovalcev. Ko sem slišal naglas in zunaj videl, katere tablice je imel na avtu, mi pa sploh ni bilo žal, da sem stegnil jezik.

Đizs, vedno se najde neka črna ovca, vedno! :bonk:
Daj kaj več o tablicah.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.523
421
83
Zaradi teh 2% retardiranih idiotov je še bolj obremenjeno slovensko zdravstvo. Ostali smo pa precej bližje 24urni policijski uri.
včeraj sem na balkonu med pitjem kavice v 10 minutah naštel 18 kolesarjev ter 12 motoristov, res zanimivo...
no, danes pa kmalu smučat, glede na to, da je začelo snežiti... :D

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.461
113
Mater, prej se je tulilo, da ni ukrepov, potem so bli ukrepi in jih cela kopica ni zastopla, potem so se ti ukrepi napisali jasneje in zdaj se cela kopica spet pritožuje.

Če Šarec ne bi odstopil, bi bli pomojem ukrepi podobni, le pisuni, ki bi jih kritizirali bi bili drugi.

Zame se nič ne spremeni in za človeka, ki je upošteval preprost nasvet ostani doma se ni spremenilo tudi sedaj.

So pa butlji zlobirali nošenje mask in rokavic v trgovini, ta je zanimiva. Pač bomo nosil zimprovizirane maske. Sam to je dvorezen meč, ker orokavičeni se ne bojo razkuževali.