Oba gresta v isto cev, sam na drugem koncu. Svet se ustavlja, vi pa picajzlate, a se vtakne na začetek ali na konec.A ti veš kakšna je razlika med termometrom za oralno uporabo in tistim za analno uporabo?
Jaz in moja sva na sumu...Ok zdaj pa dost nakladanja s temi grafi, videi, blogi in statistikami. A ima kdo jajca priznat da ga je fasal? Oz. pozna kdo koga osebno ki je fasal ta virus in kako preživlja situacijo?
Jaz sem pa mislil da v vrstnem redu.Ti tudi zgleda ne veš. Drugačen vonj imata.
Nihče pa ni "potrjen"?
Tako nekako naj bi bilo. Je pa vsak dan nekaj novega glede virusa tako da cez 14 dni bo tudi to jasno kako in kaj.Smem nekaj vprašati, ker iz uradnih objav tega kar nekako ne znam(?) izluščiti:
Recimo, da se slabo počutiš. glavobol, vročina itd... ...kakšnega rizičnega stika, da bi zanj vedel sicer nisi imel, ampak preventivno greš za 14 dni v samo-karanteno.
Delaš od doma, dopust, karkoli...
...kaj, če te v 14 dneh ne zvije toliko, da moraš v bolnico, oz. se po preteku 14 dni počutiš OK...
...potem si kao zdrav, prebolel virus in greš, brez strahu, da bi koga okužil, lahko med ljudi - v okviru razglašenih ukrepov karantene seveda.
Torej v službo, pogledati sorodnike itd...
Jaz to tako prav razumem?
Ni tako enostavnoSmem nekaj vprašati, ker iz uradnih objav tega kar nekako ne znam(?) izluščiti:
Recimo, da se slabo počutiš. glavobol, vročina itd... ...kakšnega rizičnega stika, da bi zanj vedel sicer nisi imel, ampak preventivno greš za 14 dni v samo-karanteno.
Delaš od doma, dopust, karkoli...
...kaj, če te v 14 dneh ne zvije toliko, da moraš v bolnico, oz. se po preteku 14 dni počutiš OK...
...potem si kao zdrav, prebolel virus in greš, brez strahu, da bi koga okužil, lahko med ljudi - v okviru razglašenih ukrepov karantene seveda.
Torej v službo, pogledati sorodnike itd...
Jaz to tako prav razumem?
Kako dolgo virus preživi v telesu?
Študija, objavljena v prestižni britanski zdravstveni reviji The Lancet, ne vzbuja veliko optimizma. Bolniki, okuženi z novim koronavirusom, lahko tega v sebi nosijo do 37 dni. Pacienti bi tako lahko bili kužni še po preteku predlagane 14-dnevne karantene.
Lahko zbolimo dvakrat zaporedoma?
O domnevnih dvakratno zbolelih so poročali že iz Kitajske. Zdravniki v provinci Guangdong so namreč ugotovili, da je približno 14 odstotkov vseh ozdravljenih čez nekaj časa znova pozitivnih na virus. To so potrdili tudi Japonci, ki so v začetku februarja drugič testirali pacientko iz Osake. Čeprav je ozdravela že nekaj dni pred tem, je bil njen drugi test na virus še pozitiven.
A ti primeri ne potrjujejo, da se lahko z virusom okužimo večkrat. Obstaja namreč možnost, da se virus po prvih bolezenskih znakih umiri in skrije in šele nato napade pljuča. Te nenavadne podatke bi lahko razložili tudi z človeško napako – pri testiranju ali pri odpustu iz bolnišnice.
In kako pri vaju/njima poteka zadeva? Blago? Ima kdo hujse tezave? Malo zbiram informacije saj nic pametnega ne pise nikjer... v roku max. nekaj tednov imamo termin za porod in me malo skrbi... Kaj ce se moja okuzi...Jaz in moja sva na sumu...
Poznam pa dva ki sta potrjeno okužena.
Navodila so da NE! Če že, potem Ohio maska. Pri njej se ne širijo v okolico aerosoli, ki so zelo kužni, pri ambujanju paTeoretično bi lahko tud z abusom prepihaval? Dokler ne zmanjka frej rok...
Gre rodit na infekcijsko (povedala znanka).In kako pri vaju/njima poteka zadeva? Blago? Ima kdo hujse tezave? Malo zbiram informacije saj nic pametnega ne pise nikjer... v roku max. nekaj tednov imamo termin za porod in me malo skrbi... Kaj ce se moja okuzi...
4.5+ x vec ljudi od kokoske...Avstrija prednjači z 1k + okuženih.
Da vidimo kako se bo to izteklo - AKH ?
Hvala za info.Gre rodit na infekcijsko (povedala znanka).
Držim pesti za vaju da nista. Poročaj nam kako si in kaj se dogaja.Jaz in moja sva na sumu...
Poznam pa dva ki sta potrjeno okužena.
naša se očitno edina dobro organizirala, dons prvič preko Microsoft Teamsa, mikrofon+kamera, vse delovalo normalno
naloge dobijo na mail