Pred tem sem imel nivo protiteles 0, po tem pa 0.170 ali nekaj takega.
Dvakrat si se testiral na protitelesa?
Btw - protitelesa naj bi bila v telesu načeloma 3 do max. 6 mesecev in to je tudi ta doba "imunosti" kajne?
Pred tem sem imel nivo protiteles 0, po tem pa 0.170 ali nekaj takega.
Protitelesa niJa kam smo res prišli, da si želiš biti okužen. Če ne bom šel naredit test za protitelesa, mogoče sem pa že bil okužen
Test na protitelesa nikoli ne pokaze 0. Ze zaradi samih reagentov se pokaze neka stevilka. 0.170 je enako 0.Pred tem sem imel nivo protiteles 0, po tem pa 0.170 ali nekaj takega.
Kje se dobimo?žejn sem jaz že celo leto, ampak to nadomestim z rednim branjem.
Andy, ti nisi imel covida, tako da, kar pogumno v vrsto - brez maske.
EU ma incidenco na 100k v 14dnevih. Mi smo 500 pa drobiz. Se prav more padit se za ene 500A kdo ve, koliko okuzenih na 100.000 moramo imeti, da pademo na tisti Evropski lestvici v rumeno oz zeleno barvo? Trenutno smo na 35,7.
Je to ista lestvica kot na Covid sledilniku Primeri po regijah na 100.000 prebivalcev?
Mislim, da si zamesal. Mi imamo 7-dnvno povprecje 748 primerov, ampak to ni na 100.000 prebivalcev.EU ma incidenco na 100k v 14dnevih. Mi smo 500 pa drobiz. Se prav more padit se za ene 500
3 dni sem bil v skoraj stalnem kontaktu z dvema potrjeno pozitivnima. 4 dni po prvem dnevu kontakta sem dobil polno glavo, ki se je pojavljala vsak vecer, 3-4 vecere.AndY1 vidim da si si tudi samodiagnosticiral Covid 19.
Svaka čast na tebe, hud si ko šnopc.
A pa to dobite tudi kakšno diplomo infektolog Dr.Yt. medicine, ali kaj podobnega
*14 dni= 530Mislim, da si zamesal. Mi imamo 7-dnvno povprecje 748 primerov, ampak to ni na 100.000 prebivalcev.
Na 100.000 7-dnevno imamo 35,7, torej smo oranzni po te Evropski lestvici, v zeleno pa bomo prisli pri 25, kar pomeni, da se nam odprejo meje.
Si preprican? Jaz bi rekel povprecje okuzenih v zadnjih 14 dni deljeno s faktorjem, da prides na 100.000 prebivalcev. V nasem primeru je to 2.000.000 / 100.000 =20.*14 dni= 530
incidenca ni povprečje ampak VSOTA.
Hocer reci, da bomo zeleni sele ko bomo imeli 2 okuzena na dan?*14 dni= 530
incidenca ni povprečje ampak VSOTA.
incidénca -e ž število novih dogodkov, predvsem novih primerov določene bolezni v določenem obdobju v določeni populaciji sin. pojavnost; prim. obolevnost, prevalenca
Proste zveze:
absolutna ~, ~ raka v Sloveniji, relativna ~;
Razložene stalne zveze:
starostno specifična ~ število novih primerov kake bolezni v populaciji ljudi določene starosti v določenem obdobju
Vir: Slovenski medicinski slovar - Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta
Kateri kriterij za zeleno?Hocer reci, da bomo zeleni sele ko bomo imeli 2 okuzena na dan?
3 dni sem bil v skoraj stalnem kontaktu z dvema potrjeno pozitivnima. 4 dni po prvem dnevu kontakta sem dobil polno glavo, ki se je pojavljala vsak vecer, 3-4 vecere.
Ce to ni bilo to, ne vem kako naj se nalezem tega hudica.
Ce men ne verjames, poglej na sledilnik. Tale graf ti napise 14dnevno incidenco na 100k prebivalcev:Mislim, da si zamesal. Mi imamo 7-dnvno povprecje 748 primerov, ampak to ni na 100.000 prebivalcev.
Na 100.000 7-dnevno imamo 35,7, torej smo oranzni po te Evropski lestvici, v zeleno pa bomo prisli pri 25, kar pomeni, da se nam odprejo meje.
Aaa, hvala! Ne da ti ne verjamem, ocitno sem narobe razumel. Sej zato pa je forum, da si izmenjujemo mnenja in se kaj novega naucimo.Ce men ne verjames, poglej na sledilnik. Tale graf ti napise 14dnevno incidenco na 100k prebivalcev:
Poglej priponko 42981
al pa tole:https://covid19-country-overviews.ecdc.europa.eu/
Od tocke 2.4 naprej.
Ne želiš si tega, verjemi. Rajši grem nevem kolikokrat stat v vrsto za test, kot pa še enkrat čez to hebo.Če ti bo uspelo mi javi, da pridem k tebi. Mi, ki smo se do sedaj držali ukrepov in se z malo sreče izognili virusa, smo kar naenkrat postali drugorazredni državljani, brez vseh ugodnosti. Kakor dela naša vlada bomo cepljeni nekje leta 2025, do takrat pa lahko samo čakamo doma, ali pa za vsako malenkost stojimo v vrsti za testiranje.
Aaa, hvala! Ne da ti ne verjamem, ocitno sem narobe razumel. Sej zato pa je forum, da si izmenjujemo mnenja in se kaj novega naucimo.
Hvala![]()