Cooper S (že vozil kdo?)

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
včasih ga je fišer gnal po bovških cestah...
ampak ga že dolgo nisem videl na teh straneh.

za kolk cekina pa kupuješ avto? Vidim, da češ nekaj jebačkega...

lp

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
a nisi že mel kuperja v garaži na suxu
cheer.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
sem ga že vozil!

na hitr bi ga opisal takole: little nimble car....

avtoček je zelo poskočen in se dobro drži ceste, tut na AC ma dobro lego! To pa da ima kompresorček na mašinci je pa še toliko bolje ker pri pospeševanju oddaja hud zvok, pa še potegne dobr v katerikoli brzini, aja pa čez auspuh ga prov dobr piha
smile-1.gif

Drgač pa bremze se hitro utrudijo.....pa poraba ob priganjanju zraste na ekstremen nivo!

Kvaliteta izdelave je pri vrhu, žal pa tudi cena!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
na AC ima dobro lego
confused-1.gif

da nisi ti to vozil tak kot celo floto amgjev (leva roka smoki, desna miška)
smirk-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
amm... si probal peljat ax-a po avtocesti?? jaz sam 1x pa je bil precej nestabilen.
tongue-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Peljal, zadeva konkretno lima v zic, tudi ovinkov ga ni strah (oh, kako so lepo cvilile danlopke). Skratka, pelje se ko gokart, lahko rečem da so vozni užitki primerljivi tudi z avtomobili višjega cenovnega ranga.

Oprema zelo bogata (nisem nič pogrešal), spredaj kar prostoren, zadaj malo manj (beri zaenqrc, sploh če si dolgin - kar pa je itak za pričakovat).
Kar se tiče dizajna mi je kar posrečen, 17-ke so prav brutalne in pa tista reža na haubi, uf... Petarda
evil.gif
!
Notr je kr všečen, edin volan je malo hecen, ampak se hitro navadiš (enako velja za glomazen števec a.k.a. Big Ben
grin1.gif
).
Seveda tu ne gre brez dobrega podvozja, ki ga mini vsekakor ima (in pa celega kupa elektronike), čeprav zna bit včasih pretrda in rahlo nemirna vožnja na slabšem cestišču (samajama
rolleyes-1.gif
...
6-gangov ga naredi še bolj divjega, morm rečt da po mojem filingu nimam kaj rečt čez menjalnik. Motor je prožen in dejansko precej zvezno vleče, morda tudi zaradi navora, ki se mi je zdel kar soliden (se pa da tudi načipat zadevico, če komu ni zadost).
Hm, poraba, poraba (prekleti gorenci
grin1.gif
).
Glede bremz pa lahko rečem, da so kar dohajale divjanje, vendar bi si sam gotovo omislil kakšen Brembo kit ali kaj podobnega.
Če potegneš črto, super avtič, edini minus mi je bila cena (kar pa je pravzaprav za pričakovat od bavarcev, sej ni to nek clio, a ne?)...

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Tanovi Clio ga poje na prav vseh primerih!

@ jolly & Steve: če sta Kekca vama ne morem pomagat.......s tem sem mislil da se za avto s tako medosno razdaljo odlično izkaže tudi na AC, torej da se avto te klase (velikosti) dobro drži ceste tudi pri visoki hitrosti (200+km/h)

....torej če sta Kekca ki bi rada dobila po pi.æki kar povejta!!!! matr dost vaju mam....moderatorji pravjo da sm jst tist k začenja a tle se vid da bi res rada da vaju zapeljem krog z AMG....zavezana zadej z vrvjo in da vaju vlečem po AC!!!!!!

mamu vama obema....tle javno

Nazadnje uredil moderator:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:

amm... si probal peljat ax-a po avtocesti?? jaz sam 1x pa je bil precej nestabilen.
tongue-1.gif

R5 170 po bregu dol
uf-1.gif
smrtni strahi

swilfy odrasti počasi

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.993
10.747
113
kod Džej-Zija
Malo off:

Kaj je že blo z ribičem (Fišer), da je Cooperja S zamenjal za golfa enko? In v snegu vozil z 10 let starimi letnimi gumami?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:

....torej če sta Kekca ki bi rada dobila po pi.æki kar povejta!!!!

mamu vama obema....tle javno

post5554118687111.jpg