Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
to mi je Notranjc tak profil naredil
Bla, bla, bla....
Ja kaj, na podlagi fotke na zs in nekaj moledovanja, sem jo upgradal v senior uporabnico.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
to mi je Notranjc tak profil naredil
Bla, bla, bla....
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
In napisal 1723 sporočil ter jih časovno razporedil po temah.
Ce bi fotko videl, bi se tudi ti omehcal.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pyzda, pa pravijo, da imajo ženske mehko srce!
Citat:
Uporabnik westie pravi:
je mel pač mal preveč časa, ovca mu je pa pomagal
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
A pri izbiri muzike za striptiz?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:
A pri izbiri muzike za striptiz?
trgovke/trgovci morajo nositi priponke s svojim imenom in priimkom in se tako osebno izpostavljati vsakomur ki pride v trgovino z dobrimi ali slabimi (rop) nameni, da lahko takoj vidi njihova imena/priimke, poišče telefonsko, podatke na Facebooku, itd, čeprav to niso delavke/delavci javne uprave in ne dobivajo plač iz državnega proračuna. Če že morajo biti "označeni", bi morali imeti na izbiro ali z imenom/priimkom, ali pa s številko zaposlenega, npr. Mercator 7241 . Čudno, da njihovega sindikata to ne moti.Citat:
A imamo tukaj koga, ki dela v Conradu? kaj mate to eno simpatično bitje za pultom, kaki cuker je to joooj
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
trgovke/trgovci morajo nositi priponke s svojim imenom in priimkom in se tako osebno izpostavljati vsakomur ki pride v trgovino z dobrimi ali slabimi (rop) nameni, da lahko takoj vidi njihova imena/priimke, poišče telefonsko, podatke na Facebooku, itd, čeprav to niso delavke/delavci javne uprave in ne dobivajo plač iz državnega proračuna. Če že morajo biti "označeni", bi morali imeti na izbiro ali z imenom/priimkom, ali pa s številko zaposlenega, npr. Mercator 7241 . Čudno, da njihovega sindikata to ne moti.Citat:
A imamo tukaj koga, ki dela v Conradu? kaj mate to eno simpatično bitje za pultom, kaki cuker je to joooj