computeruniverse.net

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje z nemško spletno trgovino computeruniverse.net - kupujem laptop, pa so v omenjeni trgovini cca 200 evrov cenejši kot na mimovrste, ceneje itd...

Hvala!

Nazadnje urejeno:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Nič nenavadnega, že leta PC robo nabavljam le v .de. Dotična trgovina je OK.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ko nabavljam, primerjam cene na idealo.de, ker glede na zadevo nihajo in ni vedno absolutnega zmagovalca, variira tudi poštnina. Nabavljal sem zadnje čase še na caseking.de in hardwareversand.de, oboje bp.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
še ena preverjena: http://www.notebooksbilliger.de/
cool-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
chancey .. hvala za to stran, izgleda kar v redu stran ... za isto ceno 1200 eur, kolko sem dal za prenosnik pred dvema letoma, je zdaj še boljši prenosnik.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
slab mesec nazaj sem naročil komponente s tukaj http://www.hardwareversand.de/home.jsp poštnine je bilo 11€, en paket je prišel v 2 dneh, enga je pa ups zajebal, pa je bil še vikend vmes, tko da je prišel v ponedeljek.

ko sem iskal najcenejše trgovine sem naletel na dve skoraj identični. Forma strani je bila enaka, samo barve in grafike so bile drugačne. Tudi cene so bile na koncu različne samo par centov. Pa poštnina je bila nekoliko dražja. Ker mi je bila podobnost preveč sumljiva se raje nisem odločil za "najugodnejši" nakup;)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
slab mesec nazaj sem naročil komponente s tukaj http://www.hardwareversand.de/home.jsp poštnine je bilo 11€, en paket je prišel v 2 dneh, enga je pa ups zajebal, pa je bil še vikend vmes, tko da je prišel v ponedeljek.

ko sem iskal najcenejše trgovine sem naletel na dve skoraj identični. Forma strani je bila enaka, samo barve in grafike so bile drugačne. Tudi cene so bile na koncu različne samo par centov. Pa poštnina je bila nekoliko dražja. Ker mi je bila podobnost preveč sumljiva se raje nisem odločil za "najugodnejši" nakup;)

Če kupuješ na hardwarevesand obvezno daj izdelek v košarico preko idealo, je še par € cenejša stvar. + obstajajo kode za popust za 5,10 ali 20€ popusta (odvisno od celotnega zneska) na nakup.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Je pa verjetno OS in tipkovnica nemška?

OS je nemški, prevod ni težko najti na netu (ENG, SLO,..), tipkovnica pa je seveda nemška, imaš nalepke ali pa jih lahko za majhen denar tudi vgraviraš (cca 15-20e stane)
cool-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Če kupuješ na hardwarevesand obvezno daj izdelek v košarico preko idealo, je še par € cenejša stvar. + obstajajo kode za popust za 5,10 ali 20€ popusta (odvisno od celotnega zneska) na nakup.

Sem tudi to probal, samo pozabil opemit
redface-1.gif

Men preko idealo ni blo nič ceneje. Mogoče so me že imel s cookiji zabeleženga na višje cene.

Popust za 5€ sem pa našel nekje na googlu
cheer.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
OS je nemški, prevod ni težko najti na netu (ENG, SLO,..), tipkovnica pa je seveda nemška, imaš nalepke ali pa jih lahko za majhen denar tudi vgraviraš (cca 15-20e stane)
cool-1.gif

Kako je res s temi tipkovnicami ... samo v tej trgovini doplačaš, da ti spremenijo v slovensko tipkovnico, ali se da to skoraj v vsaki? Ker sem pred leti želel kupiti prenosnik v nemčiji, pa je povsod bila njihova tipkovnica.