Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Malo preveč sem bil priden in sem si povozil originalni zemlejvid na Coloradu 300, ki sem ga dobil zraven.
Sedaj ob vklopu pravi "Zemljevidov ni mogoče odkleniti"
Registriraj zadevo na Garmin.com>Mygarmin. Ob regisrtraciji boš poleg opisa karte, ki jo imaš naloženo imel napisano še 25 mestno številko kode za odklepanje.
žal ni tako enostavno, ker se Colorado 300 enostavno ugasne, ko izpiše sporočilo.
Verjetno bom moral najti kakšen "service mode", da bom lahko izbirisal karto iz spomina.
Imam mogoče kdo kakšno idejo?
kako spraviš coloradota v PC mode je napisano v temi primerjava med Oregon in Colorado.
Tam potem pobrišeš z raziskovalcem gmapprom.img ali gmapsupp.img. Ne vem kako in kaj si nalagal.
sem na http://garmincolorado.wikispaces.com/Miscellaneous našel kako se pride do PC-mode, vendar še vedno zadeva ne dela.
Sem pobrisal gmapsupp.img in je sedaj napredek. Vendar se izključi, po pride do Load waypoints..
opazil sem še nekaj čudnega in sicer je Colorado nazadnje zapisal datoteke z datumom 1.1.2015? Mogoče je težava ravno v datumu, a nimam pojma od kod mu takšen datum?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.