Tu sma spet pri okusu, jaz mojga uniona v steklenici ne dam! Točen mi je tako tak, najslabša pa mi je piksna.
Pijem pa vse 3 tako da se kadi
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Najbolj orginalna kola, ki je res mela edinstven okus mi je bila v NY v starbaksu ali neki kafeteriji in je bila v steklenici.
najboljši pribljižek pa mi je 0,25 v steklenici, nato pa piksna. Tisto v plastenki mi pa ni dobro oz je ne kupujem,
eventuelno za mešat z žganimi je kul.
Pa saj je s pirom isto. Najboljši pir je iz steklenice, pol točen pol pa s piksne (govorimo recimo union).
Zanimivo pa je itak, da ima štajerc rad union...Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tu sma spet pri okusu, jaz mojga uniona v steklenici ne dam! Točen mi je tako tak, najslabša pa mi je piksna.
Ma ne moreš verjet.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Od kod potem gostincu, kjer sem bil pred par meseci?Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Coca-Cole ni več v litrških steklenicah!
Predvojne zaloge?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
0,25 stekleničke so optimalne, res je [censored] z gajbami, ampak če kupujem 1,5l plastiko pa mislim da moram celo požret. Pa za obiske in to je fenomenalno. Poleti pa sploh paše eno vzeti iz hladilnika in jo hladno srkati na terasi.
Citat:
Uporabnik Tahudfirbc pravi:
Halo 1.5 steklenico, ne me dat na kužka. Liter in pol je samo PVC.
Pa ste že poizkusili Schveppes Tangerino, ja tudi CC ima oddajo ''Še pomnite tovariši'
Citat:
Uporabnik tayfun pravi:
Še eno vprašanje, Leclerc v MB je imel včasih francosko Coca Colo Cherry, Vanilijo, brez kofeina in limeto, potem nekaj časa ni bilo nič od tega razen brez kofeina, sedaj pa imajo spet Cherry na zalogi. Kakšno je stanje v Lj, imajo mogoče Coca Colo Vanili?