Čokoladnica v Avstriji

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Torej če pravilno razumem se med ogledom degustira po mili volji?

Ha ha! Kako mnogi hitro zastrižejo z ušesi, če je kaj zastonj. Tako čokoladnico bi v Sloveniji po enemu mescu zaprli, ker bi se folk prišel samo zastonj nažirat. Tipično slovensko.

Ha ha! Kako mnogi zastrižejo z ušesi, ko nekaj ne znajo prebrat. Samo da lahko zašimfajo.

Namig: plača se vstopnino.
rolleyes-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
A je za kej tale čokolada? Jaz sem se pred leti nažrl v Cadbury's fabrki. Mi je ostalo v lepem spominu
grin1.gif

Drgač pa ena kolegica dela v čokoladnici v Avstriji. Če ne kar v tej. Verjetno jih ni veliko, jel?

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Torej če pravilno razumem se med ogledom degustira po mili volji?

Ha ha! Kako mnogi hitro zastrižejo z ušesi, če je kaj zastonj. Tako čokoladnico bi v Sloveniji po enemu mescu zaprli, ker bi se folk prišel samo zastonj nažirat. Tipično slovensko.

Ha ha! Kako mnogi zastrižejo z ušesi, ko nekaj ne znajo prebrat. Samo da lahko zašimfajo.

Namig: plača se vstopnino.
rolleyes-1.gif

No da ne bo kdo narobe razumel.
Bolj šem mislil, da bi svojo boljšo polovico 1x peljal na izlet, ravnokar je pred mano za šalo pohopsala eno veliko Milko. Včasih se človek vpaša česa vsega so ženske zmožne
smile-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Cena vstopnice je bila lani 12eur (sedaj nisem gledala, če je kaj drugače).
V ceno je vključeno:

- prvo greš v neko sobo, kjer je cca 15 minutni film o kakavu, od kje vse ta čokoladnica dobiva kakav in nekaj o lastniku firme.
- nato dobiš slušalke ter napravico, na kateri pritisneš številko obočja, kjer se nahajš... napravica pa te v vsaj 10.ih različnih jezikih (ja, tudi slovenščina je) poučuje o tisti stvari, kjer se trnutno nahajaš.
- dobiš žličko za tekočo čokolado
- nato si lahko celi dan po mili volji v tovarni čokolade...degustiraš kolikor hočeš...
- v ceno vstopnice je vključen še tak mini živalski vrt okoli čokoladnice (malim otrokom je zanimiv)
- v okviru tega živalskega vrta je tudi ena večja restavracija...ker po tej čokoladi je treba vsaj nekaj spit...če ne že pojest
wink-1.gif

Meni je vse skupaj zelo na nivoju...PRIPOROČAM
wink-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
no moja ima kmalu rojstni dan pa sem imel v mislih iti v petek na en mali izlet do te čokoladnice.
Nameravam iti po tej poti -> http://goo.gl/maps/ZGW2Z

Ali mi lahko priporočate kako dobro gostilno/restavracijo na tej poti. Bi si lahko še kaj zanimivega ogledala (nikoli bil v tistih koncih)? Grem še v Graz v louisa, kje so pa outleti?

LP

Nazadnje urejeno: