Citat:
Pri vecini primerov (torej ne nujno tudi v njegovem) dober del starega tonerja ostane in je tudi po zamenjavi rezultat se dolgo cca isti.
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
Pri vecini primerov (torej ne nujno tudi v njegovem) dober del starega tonerja ostane in je tudi po zamenjavi rezultat se dolgo cca isti.
Še enkrat (in tretjič, madona): ko potegneš tak toner, kot si ga ti dvakrat prilepil tule, ven iz printerja, v printerju ne ostane NIČ tonerja. Ves prah je v kartuši, kompletu, catridge-u ali kakorkoli hočeš temu rečt.
Če pa govoriš o tonerju kot o prahu, ki je v zalogovniku "tonerja" kot kompleta, je pa druga zgodba. Ampak stein ne nikjer ni omenil, da ima namen odpirat škatlo in sam menjat toner (črn prah, da ne bo pomote, ne kompleta).
Citat:
Lahko se pa tudi sam prepricas tako da vzames naslikane postavis nad glavo (brez tonerja) in malce pretreses
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
Lahko se pa tudi sam prepricas tako da vzames naslikane postavis nad glavo (brez tonerja) in malce pretreses
Model, ti maš težave z razumevanjem napisanega... al pa ne ločiš kartuše tonerja od printerja..
Sam si napisal, da toner ostane v printerju... ne ostane.. Zdaj sam praviš, da nekaj tonerja ostane v škatli, ki ji pri nas rečemo "toner", s čimer sem se jaz strinjal... Ampak s tem ne dokažeš, da karkoli ostane v printerju, porkaflika...
Se mi zdi, da printerja od znotraj še nisi videl, sicer ne bi takih neumnosti pisal. Hitri tečaj za dofilavanje tonerjev, denar na hitro zaslužit, pa gremo...
Ma, vso srečo v lajfu...
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Bemo Eazy no, kaj ne dojameš da je tehnologij za laserce miljaužnt? Vrjamem da veliko printaš ampak če uporablaš tele OKIje so sploh ena posebna vrsta. Dobiš samo prah v plastiki pri njih. Pri ostalih pa VSE V ENEM(boben, corona, wiperblejd, doktorblejd ..)
zato je cena le-teh tud dražja (vsaj na videz).
Slikat se mi ne da, lahko pa prideš pogledat naše raznorazne printerje pa ti bomo tukaj razložil.
Laser toner cartridge ki jo ima stein ima VSE v enem, in v printerju ostane le grelec, podajalniki papirja ter laser (tako na kratko), zato si totally offtopic trenutno.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Drugi del??
Če vzameva tega od steina (scx4300) ga lahko obračaš pa pretresaš (v mejah normale, ne ga s kladvom tepst) NE SME prah odpadat.
Če prah odpada nekje nekaj pušča. In waste toner container ima ta toner v sebi torej odpaden prah/toner spravi vase in ne v tiskalnik.
O drugem delu drugega tiskalnika pa kdaj drugič.
In boš kar moral začet govort o specifični znamki in modelu ker takole na splošno ne bo šlo.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Bemo Eazy no, kaj ne dojameš da je tehnologij za laserce miljaužnt? Vrjamem da veliko printaš ampak če uporablaš tele OKIje so sploh ena posebna vrsta. Dobiš samo prah v plastiki pri njih. Pri ostalih pa VSE V ENEM(boben, corona, wiperblejd, doktorblejd ..)
Slikat se mi ne da, lahko pa prideš pogledat naše raznorazne printerje pa ti bomo tukaj razložil.
Laser toner cartridge ki jo ima stein ima VSE v enem, in v printerju ostane le grelec, podajalniki papirja ter laser (tako na kratko), zato si totally offtopic trenutno.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Drek, sem dobil "popravljeno" in že pri odpakiranju videl, da so na valjčku neki fleki.
Printa pa takole:
Ma men je Brother super. Za filat so pa tud brez problema, pa še brez čipov so tko da ni problemov pol še s tem sam poguglat je treba.Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Brother ma tud ločeno. Toner posebej, boben posebej. Posledično je tudi ful lahko filat brotherjeve tonerje. Sem ravnokar kupil novo MFC 7360 multif. napravo in je odlična, res odlična.