Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kake izkušnje imate s clover neoriginalnimi tonerji?
Sem prvič kupil in opazil pri neki tabeli, ki ima sivo ozadje, da se na tej sivini neki madeži pojavijo.
Torej da ni enakomerne barve.
Potresti?
Reklamirati?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem prvič kupil in opazil pri neki tabeli, ki ima sivo ozadje, da se na tej sivini neki madeži pojavijo.
Potresti?
Reklamirati?
Citat:
tudi ce reklamiras bo ostalo isto dokler je ta prah v notranjosti printerja
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Potresti?
Reklamirati?
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
tudi ce reklamiras bo ostalo isto dokler je ta prah v notranjosti printerja
Tale bo pa zanimiva... Model verjetno nima kopirca, kjer je toner posebej, ampak je kartuša za toner združena s selensko cevjo. Pri tej izvedbi (ki je BTW najbolj pogosta) v printerju po tem, ko vzameš ven kartušo, ne ostane prav nič koristnega tonerja.
Katero pa?Citat:
Uporabnik igi pravi:
Sem poskusil nekajkrat tele tonerje in tudi kartuše in zaradi problemov sedaj jemljem drugo znamko!
SA MLT-D1092 KCitat:
Uporabnik cappy pravi:
stein probaj pretrest, kaj več pa ti že težko sam narediš oziroma se ne priporoča. Je pa to lahko veliko zadev šlo narobe. Slabo spucano, niso zamenjal vseh komponent, napačen prah itd... Lahko pa da ti je tonerja zmanjkalo. Sploh če toner nima čipa gor. Nam zaupaš model tonerja?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V bistvu ne... Vecina tonerja ze na zacetku konca v posodi za prah pod tonerjem in tudi ce zamenjas toner se prah v najboljsem primeru "zmesa".
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V bistvu ne... Vecina tonerja ze na zacetku konca v posodi za prah pod tonerjem in tudi ce zamenjas toner se prah v najboljsem primeru "zmesa".
Ampak to vse skupaj vzameš ven iz printerja, ko toner zamenjaš... se mi zdi, da ne govorimo o isti stvari... mogoče si pa zamenjal s posodico za odpadni toner, ampak ta ne pride več nazaj na cev...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In kako tista posoda spodaj vpliva na tisk?
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Ti pa še kar vztrajaš, porkaflika, kljub temu, da smo zvedli, o kakem printerju je govora in da pri tem printerju popolnoma ves toner zgine ali v posodico za odpadni toner v okviru škatle za toner ali na papir (pa še kak prahec se morebiti izgubi v mehanizmu printerja).
Ko vzameš "toner", torej zalogovnik za prah, fotoobčutljivo cev, mehanizem, ki to poganja, posnemalnik preostalega tonerja na fotoobčutljivi cevi in zalogovnik za ta toner ven, v printerju NI VEČ TONERJA!
stein: ko zamenjaš toner, bo rezultat viden takoj.