Clio II se je poslovil

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
se mi zdi, da že par let nisem videl nonenega na kamionih iz revoza, takšnega brazilskega pa sploh še nikdar
sprasujem se.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
Navaden bencinski 1.2 je bil stroj za vikat. Poceni servisi, mala poraba, kvalitetna izdelava...

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
Se mi ne kolca po njem. Je bil pri bajti letnik 2002 (do 2007), sicer letel spodobno (1.4 16V), ampak, šipa je šla dol vedno, gor pa samo ob lepem vremenu, do 100k je šel 2x motorček brisalcev, nek modul za odklepanje pod volanom je tudi delal po vremenu,...toliko cajta so ga štimali da je bila garancija mimo in je bilo treba stisnit 90k za novega. S prednjih plastičnih blatnikov se je luščil lak,....pa niso bila stara jajca kupljena od četrtega lastnika, ampak nov avto. Da vsaka naslednja generacija podeduje vse probleme prejšnje je samoumevno. Ker gre osel samo 10x na led, je bil potem pri bajti še clio III, kjer se pa našteti problemi pomnožijo s faktorjem 5,....

Skratka, ima vse kar imajo veliki - spodoben voz, če zamižiš na tri očesa in se s tolažiš s tem da se to dogaja tudi meganom, senikom in lagunam.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
11 let imamo že Clia dci, pa motor še kar dela. Res je jajc, k se nič na njem ne dogaja.... :p

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
nič od tvojih problemov nisem opazil v zadnjih 10 letih, pa tudi pri prejšnjem ne

tako da po mojem samo ne znaš z avti
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
Majhen popravek: ne znam z renaulti, z drugimi znamkami nimam težav, oziroma so očitno imune na moje neznanje.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
očitno bo nekaj na tem

meni uspe na takšen bedast način uničit ople in še posebej seate, renaultov mi pa ne uspe

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Saj so še dandanes, ko raje odštejejo 2k€ več za dizla, zato da bodo imeli 1l/100km manjšo porabo pri 10.000 prevoženih na leto. Matematika na vrhuncu
rolleyes-1.gif

Pomoje smo Slovenci ratali kar svojevrsten fenonem s temi dizli. Občutim to zdaj tudi na svoji koži, ko jim povem da sem naročil bencinarja pa kar ne dojamejo...

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Škoda da se je proizvodnja končala tako na hitro. Namen so ga imeli izdelovati do leta 2018 za afriški trg a so države tam dol dva tedna nazaj ponoči preklicale vse naročila za nadaljna tri leta. Okoli 3.000 kom je narejenih in so na zalogi a nimajo kam z njimi.

Only in slovenia.
confused-1.gif

Pri nas ga ne morejo prodajat zaradi slabega rezultata ob trku s pešcem.Motor je lahko isti če izpolnjuje euro norme je pa drugo.
Nevem kako lahko pišete da je to dober stroj a ste že pozabili dci-je za ceno bencinskega
cheer.gif

So menjavali šobe kot svečke pri bencinarju.

Tudi sovoznikovega airbaga nima. V Evropi se tak avto ne sme prodajati.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Sicer ne vem ča je mirodajna kangla z 1.2 mašino, če je, potem je to polizdelek. Naredl 60 jurjev crknilo ni da ni...
Še enkrat to je avto ki zgleda kot pejnovrit za neko staro mamo do cerkve pa nazaj... to je to..

Pa reno servis še nikol ni bil pocen. Razen če vsi k popoldancem vozte... Real ma cene konkretne..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Škoda da se je proizvodnja končala tako na hitro. Namen so ga imeli izdelovati do leta 2018 za afriški trg a so države tam dol dva tedna nazaj ponoči preklicale vse naročila za nadaljna tri leta. Okoli 3.000 kom je narejenih in so na zalogi a nimajo kam z njimi.

Only in slovenia.
confused-1.gif

Pri nas ga ne morejo prodajat zaradi slabega rezultata ob trku s pešcem.Motor je lahko isti če izpolnjuje euro norme je pa drugo.
Nevem kako lahko pišete da je to dober stroj a ste že pozabili dci-je za ceno bencinskega
cheer.gif

So menjavali šobe kot svečke pri bencinarju.

Tudi sovoznikovega airbaga nima. V Evropi se tak avto ne sme prodajati.

Seveda, v resnici pa ima 2-4:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9571529

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A je komu res kul za vozt ta krs od avta?
bonk.gif

Iz tegale posta veje pa tolikšen intelektualni potencial, kot iz Cliotovega auspuha...
aplauz.gif

Vem, da se ti bom zdel totalni [cenzura], ampak priznam... 99% svojih poti napravim zato, ker je (po tvoje) nuja oz. ker moram priti iz enega mesta na drugo. V tistem 1% bi se pa našlo tudi kaj nenujnega.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
In kaj ne stima?
grin1.gif
In nekomu, ki je samo nuja in totalni izziv sama voznja, bo Clio top shit!

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
enim nam je vožnja muka in nujno zlo, kaj boš pa potem

jaz čakam, da me bo avto sam peljal... obljubljajo do 2020