Clio 2013

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tudi pri Cliu ne bo slo vec brez "piano black" plastike. Vsec mi je minimalisticna armatura.
Sicer pa lep avto.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
golf?
confused-1.gif

...dobr raste tale clio drgač..zdej je že tak kot včasih megane...

kaj pa tko horse žrete, da se v mali avto ne spravite več
bonk.gif

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
RS bo 1.6T 230HP, lepo se motor obnese tesirano v sedanji školjki v Renaultu poteka test že nekaj časa. Srce bodo prestavil v tanovo
smile-1.gif

Končno spet pravi RS ne kot sedanji jajc

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tudi pri Cliu ne bo slo vec brez "piano black" plastike.

Tule je eden moral biti na nečem zelo močnem, da je piano black plastiko dal na volan celo tja, kjer se ga običajno drži. O ročajih na vratih pa raje sploh ne bi. Me zanima, kako bo izgledala ta plastika po enem letu pri ženski, ki nosi veliko prstanov.

Drugače pa všečen avto. In kot so že napovedovali, radio ne bo več imel CD-ja. Če se prav spomnem z NTK, je renojevec pravil, da bodo vsi novi Clioti imeli touchscreen, tudi osnovne izvedenke.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ...

Zanimivo, da ne bo imel takih luči kot Twingo... A ni bilo rečeno, da bodo sedaj vsi Renaulti imeli podobno sprednjo masko ? Glede zaslona na dotik . saj ga morajo imeti vsi Renaulti, če so ga že začeli vgrajevati v Dacio Lodgy.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Problem je, ker gre starih 200 n/a konjev nekako tako kot 150 turbo konjev. Zaradi tega pomoje ravno upgrade na turbo motor.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Problem je, ker gre starih 200 n/a konjev nekako tako kot 150 turbo konjev. Zaradi tega pomoje ravno upgrade na turbo motor.

Spet te tvoje floskule?

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Cizy: Ja, sigurno bo sel bolje, manj bo porabil, etc.. Samo ne bo pa vec nic izstopal iz mnozice "pocket rocketov". Prejsnji model s cup podvozjem, recaroti in svojim n/a motorjem je bil nekaj posebnega, najbolj hardcore izmed konkurence. Kar se mene tice, bi lahko samo navili motor na kaksnih 250 n/a konjev in bi bilo to to. Pa se jebeni avtomatik only?! Me zanima ce so tudi pri podvozju sli na bolj pussy, mainstream varianto, upam da ne.

Blackjack: dejansko gre v primerjavi s turbo konkurenco "slabo", seveda gledano golo moc. Ovinki in lega so pa itak razred zase.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:

Blackjack: dejansko gre v primerjavi s turbo konkurenco "slabo", seveda gledano golo moc. Ovinki in lega so pa itak razred zase.

Kaj je to slabo? naganjanje med semafori?

Z cliom RS vozis ovinke kot se spodobi, zmeraj doziranje linearnega navora, ne pa turbo male kantice ki cez ovinke konstantno zavira ESP in ni nobene kontrole nad volanom.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ja saj sem napisal, rs na ovinkih nima konkurence in n/a je zame se vedno tisto tapravo. Na semaforju bo pa pusnil v primerjavi s kaksnim turbasem z isto konji, ker ma manj navora spodaj. Samo zame se vedno dalec naj izbira v svojem razredu. Zato sem tudi napisal da mi ta nov turbo ni nekaj special, sploh avtomatik mi je no go. Sedanji cup+recaro+full akro+zadnji zici ven bi bilo po mojem okusu
smile-1.gif