Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej, tisti, ki ti je olje menjaval, je pozabil čep priviti. Glede na tvoje poste, razberemo da olja sam ne menjavaš, ampak prepustiš mehanikom? Mislim, da nujno rabiš hobi v obliki šraufanja avtov.
Nevem če je kdo kaj pozabil. Olje je nazadnje bilo menjano 2 leti nazaj če se prav spomnim. Do zdaj brez problema. Šraufa pa to en stric v prostem času. Imam hobijev še in još, ampak šraufanje avta pa se mi je zamerilo ko sem pred 18 leti imel hrošča. Vsaki ljubi dan sem šaril po njemu, ker je vedno nekaj bilo. Od takat dalje to prepustim drugim, ker se mi ne da in me tudi ne zanima
Ne samo da ne razumeš, še brat ne znaš. Zanimalo me ni kaj je narobe, ampak če kdo iz izkušenj ve, ali je to instantna smrt za tako staro gajbo. Ker se mi ravno da in sem prijazen, ti lahko tudi narišem, če ti bo kaj pomagalo pri razumevanju
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.