visek_izobrazbe
Guru
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Daj najprej si malo preberi ozadje vsega potem pa govori ker očitno ne veš nič. Lafarge je počel nekaj kar mu je bilo z zakonom prepovedano. In ta "ekofašist" je poskrbel da so s tem nehali.
Je v sloveniji veliko civilnih iniciativ ki delajo nepotrebno škodo samo tole ni ena izmed njih. Bi moralo biti pa več takih da bi se državo malo v red spravilo če je že inšpektorji ne znajo.
glej kaj je delal je spet na strani države in predpisov. Soglasje k kurjenju posameznih goriv se da na podlagi tega koliko je zrak onesnažen (ozadje), koliko emisij tovarna proizvede in če to dovj eskup sešteješ in ne presega predpisanih vrednosti dobiš žegenj. jaz niti lafargu, niti eko krogu, še manj pa državi verjamem da vedo kaj in kako delajo. Glej če nekdo v Hrastniku, pa recimo da pride zrak od tam v Trbovlje, začne z neko fajn usrano proizvodnjo kasneje ko lafarge dobi potrdilo da lank kuri kar pač kuri, bodo emisije prekoračene. prekoračene ne bodo zarad lafarga, ampak zaradi onega novega v Hrastniku, ker je spremnik ozadje, tj luft je bolj usral kot je bil usran, posledice pa nosijo Lafarge in prebivalci trbovelj.
Vidiš taki heci znajo uničiti prkatično vsako firmo, vsakega obrntika itd.
ne rečem da j epetroil koks okej. To je ostanek je energetsko bogat ampak usran. lahk bi šli na plin, sam spet...potem bi bil cement tokl drag da joj. Obstaj aopcij ada bi dimnik podaljšali kt ga ma TET, samo še vedno ostane prah, hrup...menda so bili tud tile problematični.
Glej ne kupim vsake buče ki mi jo servirajo. Ti pa kot veš
pa še to me zanima..pri nas bioplinarne smrdijo ,so nevarnost za okolje, itd... v Avstroiji jo ma vsaka vas. Kako je to mogoče?