Pozdrav vsem..Nekaj se je zalomilo pa prosim za malo pomoæi.
Ker je na napravi (2517LMT) centralna evropa ,sem na sd dal še north in south 2018.30 NTU.
Enako sem prej imel z verzijo mislim da 2017.20 ,in je vse delovalo. Ali sem odkljukal karto ki je na napravi, ali pa obratno.
Se pravi sedaj imam na napravi 2018.30 centralno evropo , na sd v map pa še 2018.30 south in north.
Ampak problem je , da sedaj to vse skupaj ne deluje. Ko vstavim sd v nuvija ni problema ,pokaže vse tri karte .
Samo če potrdim da bi uporabljal south in north ,lahko normalno potrdim ,a ko grem na navigiranje ,tam ni zemljevida ,se vrnem nazaj na mape in vidim da mi kar samo pobriše kljukice pred north in south ?? Ko je sd kartica v nuviju , mi itudi če obkljukam karto na nuviju centralno evropo ,isto naredi. Lahko dam kljukico ,a ko grem na navigiranje tam zopet ni zemljevida in ko grem potem pod zemljevide mi tudi tu samo pobriše kljukico pre central evrope.
Če pa sd kartico izstavim ,pa sama karta ki je na nuviju centralna evropa normalno deluje. ?
Se pravi imam občutek da je neka finta z kartami na sd ?
Je pa na nuviju karta označena z gmapprom , na sd sem pa prekopirani karti preimenoval v gmapsupp in gmapsup1
Kakšna ideja kje se je zapletlo ??
Hvala.lp