City Navigator EU NT/NTU 2014.40

I

Izbrisan uporabnik #488

Gori ti je namignjeno, kje lahko preizkusiš, najbolje da sam sprobaš, ker točno veš, kje imaš problem.

Ali počakaš na uradni update.

Dajte nekaj tudi sami "prispevati", ne samo čakati, da pade z neba.

I

Izbrisan uporabnik #488

screenshot1780.jpg

Nazadnje uredil moderator:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Smučišče je odprto, gremo se saaaaankat
hysterical-1.gif

@Snecer

Vem, da te prosim za veliko stvar, če boš imel kaj viška časa bi te prosil, če lahko preveriš, če je vnešen kak popravek iz naše teme kjer zbiramo popravke.

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
sem že pognal se po hrvaški z NT karto po travniku,deluje OK, nekih novitet nisem opazil. MOgoče se pa v bližnji prihodnosti kej prikaže.
Drugače pa delajo te karte zdej k pr norcih...so pridni..

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Prvič imam Garmina, ki ima brezplačne posodobitve, vendar uradne nadgradnje še vedno ni na voljo. Boste imeli vi prej na voljo 2015 verzijo, kot bo Garmin izdal 2014.40
bonk.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi ni nujno, da ti bo uradna delala, mogoce bo ze program friznil pru upgrejdu.

Eni imate pac radi matrarijo :)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@marc

To kar je trenutno zunaj je beta verzija za testiranje.

Uradna verzija pride ponavadi tam nekje v roku 14 dni do enega meseca za beta verzijo.

V prvem postu imaš linke do prejšnjih tem za CN in preveri kdaj je prišla ven beta in kdaj uradna verzija.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Al je možno, da vsaka izide 13. v mesecu. Tak datum imam jaz pri mojih prijavljenih zemljevidih. Verjetno ni naklučje, da bi jih jaz takrat nadgrajeval al ima ta datum kak drug pomen.

raza

Pripravnik
19. jun 2011
212
24
18
Garmin Expres tokrat hitro (45 min) in uspešno z vsemi posodobitvami za Zumo 350LM in karto na PCju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Morda si imel prej gori že pašniško in je samo dopolnil, ker meni je isto kazalo 55minut zjutraj, kasneje pa samo še 28.
Res imam linijo 25Mbit, vendar tak to spet ne gre
smile-1.gif

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
a če bi dal gor pašniške, bi mi update potem še posodabljal?.
Sem mislil, da če naložim s pašnikov, da lahko pozabim posodobitve

I

Izbrisan uporabnik #488

Probaj in poročaj
smile-1.gif

Mislim pa, da ne bo nobenih težav, ker update preverja, če imaš lifetime, potem pa ne glede na pašo opravi delo.

Jaz že dolgo posodabljam "napravo" preko SD kartice, kamor skopiram le device.xml datoteko in update kartico prepozna kot napravo in naredil full update.

Oziroma sem Nuvija765 prodal lani, obdržal pa sem si "vitalne" datoteke, da lahko uporabljam LM.

Sedaj bom podobno naredil še pri Zumo350.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pa da vidim, če bo GE opravil svoje delo kot mora
wink-1.gif

Ob začetku posodabljanja na Xp, mi je že zagnjavil, da se je Garmin elevator zaradi napake zaprl, sem potem moral odstranit kljukico pri " zaščiti računalnik pred ...... " da je začel prenašat kot mora.

Napisal mi je pa, da rabi za naložit na napravo in Pc 31min, čeprav mi v zgornjem delu GE okna piše 2 uri.