Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kar nekaj nas je, ki imamo dostop do beta različice nove verzije. Ali je kdo pogledal, če so popravljene cestninske postaje : Log, Videž, Torovo, Pesnica, Tepanje in Vransko, omejitev hitrosti na 60 Km/h ?
Pri meni na nuviju 250 nedeluje dobro.Določene naslove najde ko pa stisnes pojdi nekaj zajamra da ni cilja.Zdaj se ne spomnem točno primera sem pa takrat ko sem to opazil konkreten primer opisal popotniku.Mogoče ima se kje zapisano pa bo povedal.Zraven tega sem parim sodelavcem nehote naložil karto ntu ,vsi so šoferji,in po določenem času so začeli deževat klici da navigacija ne dela prav.Po menjavi karte z nt problemov ni bilo več.
Sem se spomnil tudi konkretnega primera z nuvijem 1490 in ntu karto. ko vpišeš Velenje partizanska ulica,normalno prikaže rezultate,ko pa stisnes pojdi nuvi zajamra da niso bili prejeti nobeni podatki.Pa še je takih primerov.To se mi je dogajalo na vseh nuvijih kateri niso podpirali ntu kart,bile pa so naložene ntu verzije.Nuvi 1490,nuvi 250 in nuvi 350.
Nekateri starejši nuviji prebavijo unicode karto brez težav, nekateri sploh ne najdejo naslova nekateri pa imajo težave kot si jih opisal.
Razlika med unicode verzijo in navadno je le, da ena prikazuje šumnike na karti druga pa ne, za katere naprave je pa namenjena Unicode verzija pa si lahko preberete v Wiki za Garmin
Če se želite izogniti nevšečnostim, uporabljajte karto, ki je namenjena za vašo napravo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.