City Navigator EU NT/NTU 2014.10

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
Probal sem vstaviti ar 4.10 in cn 2013.40 in ne deluje. Ni nobene panike da nujno potreboval saj poznam poti in še na telefonu imam navigon , ampak gre bolj za princim kaj se je zgodilo.
Vseeno hvala za trud.

Lp

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Seveda lahko pogledaš, če imaš basemap tudi, če nimaš kabla.
Greš pod orodja/nastavitve/sistem/vizitka in stisneš na osnovni zemljevid in tukaj boš videl, če ga imaš in pa katero verzijo.

p.s.
Kaj imaš slučajno CN in AR karte aktivne obe naenkrat?

Obkljukaj samo AR in izbriši kljukico pri CN in ponovno zaženi napravo in bi ti moralo delat, če še vedno ne bo pa žal pomaga še samo Hard reset.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Upam, da si napravo izklopil, ko si premenjal kartice.
Če imaš vsako karto na svoji SD in z obema identične težave potem je nekaj zaštekalo v sami napravi in bo potrebno naredit hard reset, da bo zopet delovalo kot mora.

Preden pa narediš hard reset pa si naredu backup mape gpx kjer so shranjene vse priljubljene.

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
Takoj ko sem prečkal savo in prišel v hrvaško mi je garmin normalno izračunal ruto do doma. Doma sem probal in mi južno od hrvaške ne izračuna nobene poti. Naredil hard reset in nič ne pomaga .

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.078
5.652
113
Jah ocitno je poskodovana datoteka BiH v tvoji karti...

Jaz bi iz principa nalozu novejso karto
grin1.gif

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
sedaj sem naložil lifetime 2014.10 in mi še vedno ne more preračunat poti, naložu 2014.20 tudi ne more preračunat! naredil reset ne dela. kaj bi še lahko bilo?

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
na sd imam samo cn 2014.20 in 3d mapo, na napravi nobene. sem tudi zamenjal sd. probal sem tudi direkt na napravo prenest karto pa ne deluje.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Iz naprave odstrani gmapbmap.img in daj gor to basemap
Naredi hard reset naprave in nastavi na Slovenia
pojdi ven, da ti najde satelite
potem naredi simulacijo in javi, če ti bo deloval izračun.

p.s.
Če še vedno ne bo delovalo naredi print screen ko napravo priklopiš na Pc in ko so vidne mape na root in potem še print screen mape Garmin.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
odstrani iz naprave gmapprom.gma in gmappro.unl (če imaš lifetime daj ti dve datoteki nekam za backup )
Če daš prikaz skritih datotek ostane struktura datotek ista ali se pojavi kaka nova mapa s čudnim imenom?

Obstaja še sicer ena rešitev, ampak tisto bomo naredili res v skrajni sili.