Citroen Xsara, original radio in iphone

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ali mi lahko kdo pomaga kako in kaj narest da povežem iphone z originalnim radiom, če bi blo možno bi imel sledeče:

da predvaja glasbo, navigacija da dela da se da telefonirat tudi s tem da se namesti mikrofon na povezovalno enoto.

Avtoradio originalni CD.
Iphone 3GS kmalu bo 4 ga zamenjala.

Hvala vsem za pomoč. Se opravičujem če je tema že bila vendar je nisem našel.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Radio je ta tazadnji CD avto je čist nov 11. Oznake nevem ma še oni knof za vrtet.

A deluje ta zadeva tudi za klice če me kdo pokliče da radijo utihne ipd.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
verjetno kak dension ali xcarlink.
Ampak si res pripravljen dat cca. 100eur za to čip šit kitajsko robo? Medtem, ko dobiš za cca. 200eur superioren blaupunkt z usb in bluetooth?

lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
displej od avta ne bo prikazoval podatkov od radia - ampak te imeš že na radiu. Pri picassotu je radio dokaj visoko in lahko uporabiš radiev displaj. Mene bi bolj skrbele obvolanske komande, za katere bi pa moral doplačat kakih 50eur. se pravi bi moral dat kar enih 250eur za blaupunkt USB, BT, obvolanske komande. se pa morda da dobit kakšno drugo znamko za manjši denar, ampak pod 150eur z zgoraj naštetim ne boš prišel.

lp

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ma ne mi ni to to nebom čisto novi avto šel razkapat zaradi radia nisem neki audiofill tok mora radio špilat da kako pravljico lahko tamala dva poslušata pa kaki IPAD gor bom jima cukno za risanke ko gremo kam in to je to. Da bi pa novi avto šel rasturat zarad radia eh ti cajti so za mano včasih ko je blo treba smo še prtljažnik rezali.
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
tudi Parrot ima nekaj, če ti je znamka bolj pomembna Vendar mislim, da ima Parrot lastni ojačevalec.

lp

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Jaz prodajam vmesnik za komande za avtoradio Blaupunkt. Sem imel nekaj časa notri Blaupunktov avtoradio, ki sem ga vzel še iz prejšnjega avta, pa se mi vse skupaj ni obneslo. Od nekje so mi sekale notri VF motnje v visokotonce in mi je piskalo, kot da bi imel turbino, avto je pa bencinar. Možno, da me tudi plin kaj jebe. Noben mi ni znal rešit problema, tako da sem dal nazaj original avtoradio, boljše zvočnike in 2 ojačevalca + wufer, tako da zdaj vsaj dostojno igra. Za USB ključek imam pa Xcarlink, ki pa tudi ni nek biser...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Mislim pa da nepašejo na Xsaro picaso ker tam v konfiguratorju piše da ni supported?