Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Super hvala. Kako pa se zlagajo sedeži? Se lahko naredi postelja in ali se lahko obračajo kot pri multivanu?
sedeži so čisto odvisni od opreme. obstaja ogromno kombinacij.
če gledaš verzije Feel in Shine imata sedeže na sankah in se jih načeloma da obračat, vendar moraš komplet sedež dvigniti ven in obrniti (sistem, ko samo zarotiraš mislim da ima samo VW, še MB tega ne pozna). ima pa načeloma sedeže v 2 in 3 vrsti kombinacijo 2+1, tako da klop za 2 osebi ne boš mogel sam obrnit + če obrneš klop, potem ne moreš sredinskega sedeža dvignit, ker nima varnostnega pasu. obstaja tudi možnost naročila opcij posamičnih sedežev (6 pos. sedežev ali pa 2+2+3->pri teh dveh kombinacijah je možna tudi mizica). glede na postavitev so različno razporejene tudi sanke na tleh vozila.
če misliš "spremeni v posteljo" da se hrbtna stran sedeža preklopi naprej, potem da, so taki sedeži.
je kar precej kombinacij in nekatere dokaj "čudne". Meni je bil avto OK. preizkusil sem 2.0 BlueHDi 150-motor dovolj močan, je pa meni osebno je pri vseh PSA kombinacijah s tem motorjem sklopka čudno naštelana in mi gre precej na živce. zaradi tega bi pogledal raje k avtomatiku 180 KM. To pa lahko rešiš s testno vožnjo in vidiš kaj ti paše. Drugače imata pa Citro in Pugi enake cene in enake popuste (mislim da je bilo pol leta nazaj v rangu 12% na končno ceno vozila)-stvar osebne preference kar ti je bolj všeč.
+pri teh svojčkih je tudi dobro, da pri nekaterih verzijah lahko imaš vinjeto za osebna vozila ter na Hrvaškem nizko cestnino (sicer je treba malo pregovarjanja, ampak gre skozi).