Citroen GT gre v proizvodnjo!

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.046
3.564
113
41
Lj
Zakaj bi dizel mašino tlačil v tak lep avto ? To je za ladje pa vlake in podobne počasne stvari.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Pocasni dizli so ze precej let na prvih mestih v LeMansu
wink-1.gif

V Audijih, Peugeotih, ...
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Ja...ker imajo glupa pravila. Če bi bila enaka za bencin in dizel motor, bi bencinarji pojedeli.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Fak ker nagravžen zvarek.....only in fraaannceeee
bonk.gif
.

In zakaj strašijo okol stem konceptom?? Nikakor ne zrelo za prodajo čeprav samo par kosov, kupcem, kateri ga ne bi nikol vozil. Notranjost, zunanjost, vstopanje, poceni crate motor od ene korvete.....

Saj to delajo tudi drugi, sam koncepte se pol ne vozi in predstavlja na taak glup način....spet....only in fraaannceee.
hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Prvič: francozi so ta avto samo spravili v realnost. Narisal ga je Japonec Takumi Yamamoto
Drugič:motor od kakšne korvete???!!! Motor oz štirje motorji naj bi bil na principu gorivnih celic, ki naj bi proizvedli cca 588KW!
stupid-1.gif
si sam s takimi izjavami.
lp
vir: http://en.wikipedia.org/wiki/GT_by_Citro%C3%ABn

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
[censored] si dumbass dokler je tole čisti koncept lohk napišejo da bo pogon od francoske jedrske elektrarne.
bonk.gif

A tole kar se vozi na posnetkih je pa zate gorivna celica?
hysterical-1.gif

Faak kaj bi sploh...
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
[censored] si dumbass dokler je tole čisti koncept lohk napišejo da bo pogon od francoske jedrske elektrarne.
bonk.gif

hysterical-1.gif

Faak kaj bi sploh...
bonk.gif

Itak je gorivna celica, sound pa zagotavlja soundblaster Live s pofixanimi driverji....

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
bonk.gif

hysterical-1.gif

Faak kaj bi sploh...
bonk.gif

Budalo jedno, mal si preber....
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_cell

Kar je pa na posnetkih je pa vseeno, saj zna biti tudi prototip.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaaaaaa bučman, ne oporekam obstoja gorivnih celic pek ti en.
bonk.gif

Na wiki linku nič ne piše da med delovanjem proizvajajo V8 sound.
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Jah men je vseen za zvok. Sej mi je hud zvok sam mi je čist vseen ker avto je mi je do konca hud.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Dvomim, da sploh znaš angleško....Kot sem prej napisal, ta avto je(lahko) prototip, kar pomeni, da so stlačli notr vprašanje kaj. Po zvoku sodeč enega osmaka. In tudi za tistih 6, ki naj bi zagledali serijsko proizvodnjo se še ne ve, kaj bo točno poganjalo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glej naslov teme pa kaj pišeš bučman.
stupid-1.gif

Konceptov je kot dreka, res je najbolje da vsak drek obdelamo. Kje pa bodo ta zvarek na cesto pustlil je pa tud....
hysterical-1.gif

Ahja....
uf-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ok, sem na tvojem nivoju....od kje ti informacija, da je ta avto, ki je naposnetku 1. serijski avto!!?? Ker če je, potem je dejstvo, da je notri "gas "guzzler"". Tko pa ni...
sej bo bolš...