Čistilo za steklo

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Pulitol sem jaz vzel enkrat na Petrolu, ce ne pa po mojem kaksni Merkur oddelki s cistili. Jaz ga imam s peskom in nisem se nobene sipe unicil. Na netu sem videl, da pesek ima res ta za grobo ciscenje, so verzije tudi brez.

Za tiste, ki mislijo da se da vse z WC racko ocistit...ne gre. Zdej a je odvisno od proizvajalca stekel, avtomobila, kje se vozis...nimam pojma. Nekateri avtomobili so se mi ze nenormalno zasrali s mastno svinjarijo in se je to tudi konstantno ponavljalo. Zdej pa imam mir. Mogoce scistim s Pulitolom vsake 2 leti.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče

Za tiste, ki mislijo da se da vse z WC racko ocistit...ne gre. Zdej a je odvisno od proizvajalca stekel, avtomobila, kje se vozis...nimam pojma. Nekateri avtomobili so se mi ze nenormalno zasrali s mastno svinjarijo in se je to tudi konstantno ponavljalo. Zdej pa imam mir. Mogoce scistim s Pulitolom vsake 2 leti. [/quote

Mi ne mislimo,mi vemo iz izkušenj.Wc račka je bila samo skrajna sila.Če pa imaš šipo že tako zamazano da se je naredila skorja,potem pa ti ni pomoči.Pri rednem čiščenju je dovolj vlažna krpa.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
wc račka ga itak zmaga!
cheer.gif

(tudi z njo sem probal pa neja gre....

seveda za 'problem' ki ga imam jaz...je pa to načeloma čista šipa (ne čakam do točke, ko je treba s špohtlom dol drgnit...če bi tam račka bolj zagrabila).

Zaenkrat nabavil čistilo za šipe od Sonaxa (Spar...do drugih trgovin nisem uspel priti..onega za stekla iz zgornjega linka niso imeli).

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.596
113
"IZGLEDA" da je tole s steklom res problem. Zaradi ponudbe. Ampak večina je za odstranitev kar je na šipi.
Kaj pa tisto, ko se potem vse blešči? Sam po pranju vedno operem vsa stekla z župco za šipe-okna.
Kaj je s tistim iz lidla?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
wc racka je za drekasto skoljko, kdo tebi serje po sipi ne vem, jaz sem imel tezave s finim oljnim slojem

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
wc racka je za drekasto skoljko, kdo tebi serje po sipi ne vem, jaz sem imel tezave s finim oljnim slojem
ZA drekasto školjko se uporablja wc krtača,ne pa račka.Še na wc-ju ne veš kaj uporabit ,kaj šele pri avtu.
stupid-1.gif