Čiščenje sinusov s čebulo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Je tole že kdo probal ali kaj prebral? Jst nisem na goolgu nč pametnega našel.
Predno si čebulo zlijem v glavo bi rad prebral kake izkušnje
wink-1.gif

ČAROBNA ČEBULA

TEŽAVE Z SINUSI

Preverjen recept, ki resnično deluje:

Običajno čebulo iztisnete, kajti potreben nam je čebulni sok. To najlažje naredimo, da čebulo prerežemo na več manjših delov ali nasekljamo, ter damo v gazo in iztisnemo sok. Toliko kot dobimo, čebulnega soka toliko dodamo kamiličnega čaja ali navadnega mleka, se pravi 50:50. Z dobljenimi kapljicami si našpricamo nos, polovico v eno nosnico drugo polovico v drugo nosnico. To potem potegnemo po domače na podstrešje. Pojavi se malo kašlja v tistem trenutku, vendar ni to nič narobe, samo reakcija…. 
Za otroke uporabimo kapalko in damo tudi v nosnice, to lahko delamo vsake 4 ure. Izboljšanje stanja se pokaže že naslednji dan, če pa je vnetje zelo hudo in kronično vsekakor v roku enega tedna, ni več znakov težav ….

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
To bo super! Če po štirih dneh uporabe ni nič bolje, moraš uporabit sok svežega hrena. Tisto potem lahko uporabiš samo enkrat, ampak RES SAMO ENKRAT, tako da je bolje, da si vbrizgaš malo večjo količino.

To moraš obvezno počet sam, brez prisotnosti kogarkoli drugega, po možnosti v prostoru brez elektrike. Odstranit moraš vse telefone ali naprave za komunikacijo, da res potem ne bi mogel poklicat rešilca
smile-1.gif

Ko si že pri tem, lahko preveriš še recepte za zdravljenje raka na materničnem vratu s čebulo v ... you know where
wink-1.gif

In ja, tudi to ne pomaga
evil.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Jaz ne berem navodil, jaz jih pišem!!
evil.gif

Peti dan zato, da sploh prideš do hrena! Sicer bi folk nehal, mi bi imeli pa eno Darwinovo nagrado manj za podelit
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.641
113
Pravijo, da pomaga, če si v nosnico potisneš na pol prerezan čili. Naj bi dobro prepucalo sinuse in kosinuse.
evil.gif

alesmm

Zelenc'
17. dec 2012
13
0
1
Hmmm, ja, čebula.

Enkrat mi je moja draga to čarovnijo podtaknila sredi noči. Slišala je, da narezana čebula ob postelji odžene prehlad. Vse kar sem se zavedal, je bilo: v sanjah mi postane slabo, tako zelo, da sem kot katapult skočil iz posteljo direktno na wc bruhat, ne da bi vedel zakaj. Ko sem prišel k sebi, sem spoznal teorijo zarote in draga je morala kar dobro prezračit sobo, da sem se lahko vrnil spat.

ended

Pripravnik
26. jan 2013
45
0
6
Koroška
Za čim prejšnje čiščenje sinusnih votlin sem na netu našel: izpiranje s fizično raztopino (1 lit. prekuhane vode + 9dkg morske soli).
Zelo pa mi pomaga tudi vdihavanje sopare prevretih borovih iglic...
Bil pa sem na dveh operacijah sinusov, pa ni nič pomagalo, če se odločim za tretjo se pustim ''operirati'' Dejanu Zavc-u.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ended pravi:
Za čim prejšnje čiščenje sinusnih votlin sem na netu našel: izpiranje s fiziološko raztopino (1 lit. prekuhane vode + 9dkg morske soli).
Bil pa sem na dveh operacijah sinusov, pa ni nič pomagalo, če se odločim za tretjo se pustim ''operirati'' Dejanu Zavc-u.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik ended pravi:
Za čim prejšnje čiščenje sinusnih votlin sem na netu našel: izpiranje s fiziološko raztopino (1 lit. prekuhane vode + 9 g morske soli).