Čim širše slamice za pit...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Pozdravljeni.

Kje bi lahko v okolici Maribora kupil čim širše slamice za pitje pijače? Punca bo operirana na modrostnih zobeh (tri naenkrat) in bo (revica) kar nekaj dni jedla na slamico (pasirano hrano). Kje bi torej dobil takšne (bolj široke) slamice (morda tudi v kakšnih lekarnah)?

Hvala lepa za nasvete že vnaprej.
Lp.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
V Merkurju kupi šlauf/cev pa jo nareži
tongue-1.gif

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Tri naenkrat? To še delajo? Sicer pa slamice za hrano... še vedno bo morala sesat morda precej močno, ni lažje z žličko in čisto po malem?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pasirana hrana je zmiksana - ampak še vedno pretrda za slamico. Tako da bo verjetno kar jedla z žličko, za kakšno juho popiti pa sok, bo pa slamica čisto vredu
wink-1.gif

Lahko si pa za te 2-3 dni kupi tekoče napitke (nadomestke obroka) v lekarni, pa je problem rešen.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Na vrtnem oddelku Bauhausa imajo prozorne cevke na metre različnih premerov. Brez heca.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Pozdravljeni.

Kje bi lahko v okolici Maribora kupil čim širše slamice za pitje pijače? Punca bo operirana na modrostnih zobeh (tri naenkrat) in bo (revica) kar nekaj dni jedla na slamico (pasirano hrano). Kje bi torej dobil takšne (bolj široke) slamice (morda tudi v kakšnih lekarnah)?

Hvala lepa za nasvete že vnaprej.
Lp.

hja, jest tud mislim, da kot fant, in kot gentleman, bi se spodobilo, da ji ti podajaš po žlički pasirano hrano. A misliš, da je enostavno vlečt gosto hrano po 1+cm debeli cevki???

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Daj daj ... dve uri po operaciji sem snicl jedo, ti bi pa bogo revo po slamici fojtral tri dni.Skatla protiblecinskih tablet. ki ti jo predpise v kolker gre za kirurski poseg resi situacijo popolnoma, v kolker pa pulijo samo ambulantno pa niti to ni treba ..

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Hvala za ideje, se niti nebi spomnil vseh, ki ste jih napisali.

Glede hranjenja pa ona najbolje ve, kaj so ji zdravniki povedali in prepovedali in rekli so ji, da bo najbolje par dni jest na slamico (niti slučajno s čem trdim v ustih par dni).

Aja, pa imajo v Sparu in Leclercu res bolj debele slamice (je že punca iskala in ni nič kaj pametnega našla, edino standardne ozke slamice)?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ja

enako je s kajenjem in drugimi vlečenji
wink-1.gif
Škoda. Bi bilo priročno, ker je že ravno brez zob, pa te ne more ugriznit.
evil.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ma ne da nebos mislo da zdaj tu z nekimi forami nabijam .. dejsnko, je blo meni receno par urc nic jest pa nic vrocega to je to .. pa skatlo portibolecinskih tablet mije napisal pa sem sel ... rahhlo sem bil otecen se par dni ampak da bi pa po slamici mogo jest ni blo nikol govora, niti ni blo potrebe..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To si mel najbrž zgornji zob, ni tako kritičen. Če pa klešejo spodnjega ven, je pa huje, sploh če je treba (kot pri meni) še kaj od čeljustnih kosti odbrusit. Ampak slamice pa vseeno nisem pogrešal, juhica (ne prevroča) je bila za prvi dan, ko itak še ust ne moreš odpirat, potem kasneje je pa kar zlaufalo, še kaka druga bolj gosta hrana.

No, še enega takega bo treba ven dati.
cheer.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
spodaj desno in zgoraj levo, en ambulantno en kirursko odstranje .. 2 more to go ... samo ne naenkrat, vsak mesec enega.Ga je mogo mojster razrezat pa po kosih ven zvlect spodaj .. vseeno, slamice in juhe niso ble potrebne, ne vem no, trkam po lesu, ker se morm dat dva ven ampak men se ni zdel tak gron poseg da bi mogo slamice uporabljat ..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Slamica je bila tudi meni brezvezna, prvi dan nisem mogel niti sline v ustih požirat, pa sem jo raje ven pljuval, ne vem, kaj bi potem sploh s slamico počel.
No, jaz sem imel oteklino še nekaj mesecev (ravno v petek imam še eno kontrolo), pa sem vseeno čisto lepo preživel.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Ko so meni dal osemko ven sem jedel sladoled in jogurte ene tri dni - mi je doktor predlagal sladoled. V bistvu mi niti ni nevem kolk pasalo, lahko da ketonal ubije apetit
smile-1.gif

Po enem tednu sem pa že kar normalno jedel, kakšne faširane zrezke, ko so bolj mehki, pa pire krompir itd...

Po slamci pa nisem nikol pil, pa sem bil par dni kar zatečen - če sem lahko žlico sladoleda v usta stlačil, potlej tudi kozarec ni bil problem
smile-1.gif