Čili!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Dovolj, da bo cel Alter rit pekla!
shocked-1.gif
A zdaj si že na desce navalil? Ti babe v tvojem revirju niso več dovolj?
grims-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
kr vzemi pack po 10 semen, ker ti itak ne bodo vsa sklila. Boš pa tist višek sadik prjatlom dal.
Ravnokar naročil 4*10 različnih semen! Dovolj, da bo cel Alter rit pekla!
shocked-1.gif
Ko boš dobil, javi, da se zmeniva za prevzem in obračun.
nahrung002.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Evo jaz ravno tole študiram in nabavljam
smile-1.gif

Katero sorto mi priporočate za doma za v tegle? Da zraste tam 30-40 cm visoko? Nekaj bi vzgojil v lončkih in pol presadil na vrt, nekaj bi pa lepo znotrej vzgojil.

Aha, pa katera semena vzet? Na ebayu so cene in količine semen zelo različne. Kateri so uredu?

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Evo jaz ravno tole študiram in nabavljam
smile-1.gif

Katero sorto mi priporočate za doma za v tegle? Da zraste tam 30-40 cm visoko? Nekaj bi vzgojil v lončkih in pol presadil na vrt, nekaj bi pa lepo znotrej vzgojil.

Aha, pa katera semena vzet? Na ebayu so cene in količine semen zelo različne. Kateri so uredu?
Za v lončke bi bila po moje najbolj primerna srednje pekoč African Bird's Eye in manj pekoč
Explosive Amber! Za na vrt pa so itak vsi! Jaz sem sicer pa kar tukaj naročil, je sicer malo dražje, ampak spet ni take razlike, da bi moral iz tujine naročevati!

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Hvala za namige, sem naročil eno porcijo za v tegle primernih kar na ebayu. Je vseeno 3x ceneje. Za na vrt bom pa verjetno jalapenote vzel, da ne bo ravno gobca raztrgalo
wink-1.gif