Cigoti fehtajo na počivališčih AC

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pridem danes lepo na počivališče avtoceste, prvo od Krškega proti LJ, ne vem imena. Vse tko moderno in fensi, celo en mini vodnjak - po njem pa teka in skače nekaj malih črnih samo v kratkih hlačah, škropijo se in to - si mislim lokalni cigoti, naj uživajo. če nikogar ne motijo (mene sicer motijo že po defaultu, ampak hej, saj grem samo mimo).

Nakar pride en avtobus dojče turistov, cigoti pa hop do njih, pa tko lepo rokice v PLIZ, pa "ein euro, ein euro"
13.gif
pa tko malo okrog avtov ki so prispeli, iste prošnje. Mao pogledam naokoli, zraven vodnjaka na klopcah je pa sedela njihova pufmutti v gravž pisanih kiklah in to in govorila po gsmu, hkrati pa imela neboglejno deco na oku. Okrepitev nisem videl, verjetno pa niso bile daleč.

A se res ne da nič narest glede te golazni? A zato smo rinli v EU? Nič fajn filing ni tole...

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
855
113
a misliš, da v EU pa ne poznajo ciganov?
kolikor sem potoval po evropi, vzhodno in zahodno od nas, sem dobil občutek, da bolj greš proti severozahodu, več beračev boš srečal
frown-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Odštevam do trenutka ko boš označen za nestrpnega. 3.........2......1.......
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Osebno nisem kaj dosti potoval in zato te scene ne poznam...

V YU in potem v SLO/eu tega nismo poznali... Edino kak klošar je fehtaril. To je pa organizirano, itak jim matka vse pobere, njej pa njen boss. Izgnat vse, banda črna
jezen.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
>> Odštevam do trenutka ko boš označen za nestrpnega. 3.........2......1....... <<

So?
rolleyes-1.gif
To je samo moje mnenje.

Babette, kje maš zdaj une tvoje skine, a so izumrli al kva?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ko sem prišel ven iz glavne železniške postaje v Stockholmu, me je prvi tip, ki je prišel mimo, ogovoril z "do you have ten crowns"
stupid-1.gif

Tako da ... ja, to je povsod.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Nimaš kaj, je pa na zahodu situacija še hujša. Nedavno nazaj, ko sem bil v Belgiji se mi je zdelo, da so avtothoni prebivalci. Dobro, potem v središču Bruslja se je zadeva popravila, kar se pa tiče atraktivnih turistčnih točk jih je pa čisto preveč. Aja itak skoz neki fehtarjo.
crazy1.gif

Je pa res odkar smo v EU, da jih ogromno prihaja iz na novo sprejetih članic Bolgarije ter Romunije.
crazy1.gif

Ja, sem nestrpen do njih, BMK!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Stari, v Romuniji je baje 20 mio ciganov, nas bojo preplavili ko lemingi
shocked-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:A se res ne da nič narest glede te golazni? A zato smo rinli v EU? Nič fajn filing ni tole...
Po čem sklepaš, da cigoti niso bili državljani republike Slovenije?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.016
10.758
113
kod Džej-Zija
Kaj pa veš, morda mu bo na naslednjih volitvah tako voda v grlo tekla, da bo to njegova nova volilna baza. Saj vemo, kako hitro jih menjava.

naštirileta.press

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jasno, Evropa my ass. Največja bedarija, ki se nam je lahko zgodila. Že zdaj je polno Romunov, Bolgarov, Moldavcev ipd. sranja. Oni so pač našli tukaj svoj raj. In mi jokcamo o brezposelnosti.
stupid-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Kot že omenjeno, je taka situacija po celotni Evropi oz. verjetno kar v celotnem razvitem svetu! Je pa res, da gredo tudi meni teli cigoti, ki fehtajo daleč najbolj na živce. Lokalnih klošarjev v Ljubljani se ponavadi še usmilim in jim dam nekaj centov, tem pa vem, da tudi enega centa ne dam! Že iz principa!!!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Meni pa je dvignil živec zadnjič nek fehtar na parkirišču med NUK-om in zlato ladjico. Kao kaže, da ti je on našel parking in potem ko prideš ven te zafehta za keš..., da bo "varoval" avto... Oblečen pa v fancy srajco, dobre hlače..., star 30 let, na glavi pa na videz dobra sončna očala. Ma marš delat đanki en.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Pa še jajca morš met, da potem res tam pustiš avto, ker bi znal imeti kakšne 'športne' rajse po avtu, če mu ne daš cekinčkov!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz tudi, to bi jas vse iztrebo.
wink-1.gif
Moderatorji? tukaj se pa lahko upravičeno ukrepa, mar ne?
tongue-1.gif

zakaj že? to ni širjenje nestrpnosti ampak samo izjavljanje svojega mnenja. nobenega ne nagovarja k tem dejanjem, torej to ni nestrpnost.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Odkar so romuni in blogari v eu, je tega sranja res vedno več po cestah. Sem pred kratkim sedel na kavi ob enem počivališču s pogledom na parplac in videl kako scena laufa. Se pripeljejo, vsi ven iz avta (ki večinoma ni slab) in začnejo gnjavit vse okrog sebe ali z zlatom, ai z fehtarjenjem. Ko se jim več ne da, se vsedejo v avto in odpeljejo dalje.
Ne jebem jih pet posto, našim domačim klošarjem še dam kaj, tej golazni pa ni šans
ne-ne-1.gif