Chrome postal "neuporabno" orodje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Kaj pa fali Windows 95, ali pa Windows 3.1.1? Meni so čisto super delali
rolleyes-1.gif

Če nisi iz branže, se ne zavedaš kakšen strošek je support softwara. Sploh ker se več ne prodaja in posledično več ni nekega prihodka, vmes pa še vzporedno razvijaš 2-3 novejši različici istega softwara.

In očitno ti je tudi pojem varnosti tuj, saj želiš uporabljati tehnologije ki so hkrati nevarne in zastarele (NPAPI, Windows XP).

I

Izbrisan uporabnik #488

dejansko je bil vmesnik w95 prehod v nove vode in velik napredek napram 3.1

do danes še nismondobili bolhsega vmesnika, no bedni metro je bil, ostalo so pa skini chicaga

čak malo, če je nevarno,se pač popravi?

saj beremo o w10 kako so nevarni

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Bo potrebno zatežiti lenim developerjem npapi pluginov, da se spravijo v 21 stoletje.
Win xp/2000 je postal v primerjavi win 9x rock stable.

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Pozdravljeni
ne vem, če sem prav razumel problem pri Chromu. Jaz uporabljam sicer Linux in Chromium in pred nekaj dnevi mi TVIN ne deluje več. Ko kliknem program, mi pokaže le, da naj update Flash player...ali nima to veze s tem??

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
PPAPI je api za delanje pluginov za brskalnike, ki uporabljajo Googlov Blink engine (Chrome, Chromium, Opera, ...). Tako kot je bil NPAPI narejen za Netscape in ga je Firefox podedoval, Webkit pa prevzel. Blink je fork webkita, zato je do sedaj delal tudi tu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.573
6.660
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ze kaksna dva meseca mi chrome ne sprejme vec klik certifikata za delavsko hranilnico. IE mi normalno sprejme. V zacetku julija vidim da se je namestil SETCCE proxsign. Ali ima kaj prste vmes. Takrat enkrat se je namestil.

vir: DH

Najlepsa hvala.
Jim posljem mejl, ce si ne zasluzimo enega obvestila po mejlu ali pa v spletni banki ali pa je sel med spam obvestila.
Res da je "najcenejsa "banka, ampak vsak sp te stalno bombardira z reklamami, ti pa ne znajo poslati obvestila komitentom drugace kot obvestila za javnost. Pa se to so rabili dva mesca. Saj vem prej so bili dopusti.

Edit: ocitno niso bili dva mesca na dooustu. 18.8 so poslali mejl o fake strani o chromu pa ne duha ne sluha.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik dune pravi:
PPAPI je api za delanje pluginov za brskalnike, ki uporabljajo Googlov Blink engine (Chrome, Chromium, Opera, ...). Tako kot je bil NPAPI narejen za Netscape in ga je Firefox podedoval, Webkit pa prevzel. Blink je fork webkita, zato je do sedaj delal tudi tu.

Je tako. Ampak očitno je PPAPI problematičen, drugače bi ga pri FF prevzeli, tako kot je Webkit prevzel NPAPI. Kako se pa Webkit in PPAPI razumeta?

krko

Guru
5. sep 2010
2.678
1.390
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ze kaksna dva meseca mi chrome ne sprejme vec klik certifikata za delavsko hranilnico. IE mi normalno sprejme. V zacetku julija vidim da se je namestil SETCCE proxsign. Ali ima kaj prste vmes. Takrat enkrat se je namestil.

vir: DH

Najlepsa hvala.
Jim posljem mejl, ce si ne zasluzimo enega obvestila po mejlu ali pa v spletni banki ali pa je sel med spam obvestila.
Res da je "najcenejsa "banka, ampak vsak sp te stalno bombardira z reklamami, ti pa ne znajo poslati obvestila komitentom drugace kot obvestila za javnost. Pa se to so rabili dva mesca. Saj vem prej so bili dopusti.

Edit: ocitno niso bili dva mesca na dooustu. 18.8 so poslali mejl o fake strani o chromu pa ne duha ne sluha.

Spletna banka Delavske hranilnice ponovno deluje v Chrome-u

abc.png

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Tile pri mozilli so retardi, npapi podporo kao ukinjajo, vendar ne za npapi flash player
bonk.gif
.
Saj obstaja ppapi flash player.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Do konca 2016:
Citat:
Mozilla intends to remove support for most NPAPI plugins in Firefox by the end of 2016.

Dobro leto časa, da se rešijo zadeve, po moje čisto v redu rok...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Torej do konec leta papa tudi firefox...
Hitro na bolho po pc iz 2004, gor daj win xp z ie6 in boš lahko naprej posloval z državo
evil.gif
.