Chrome in plug in-i

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Pri meni jih je zgoraj 27 in mi je to dovolj.
Potem pa še v spustnem meniju kakšnih dodatnih 40 in v drugih zaznamkih 20, ja moram enkrat malo pobrisat...
Sicer pa - skrajšaš ime ob prikazu, ampak to verjetno že veš.

LP

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Chrome je super brskalnik, dela zelo hitro in brez težav.

Žal pa ga ne morem uporabljat, ker nima možnosti postavitve zaznamkov na levo ali desno stran zaslona(tako kot FF-cca 50 vrstic-imam pa čez 1000 zaznamkov), in ker zavihkov ne morem dati z vrha pod naslovno vrstico.

Dokler tega dvojega ne bodo porihtali ga žal ne povoham, ker se na tak pogled ne morem niti pod razno navaditi.
crazy1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Kako, da ne? Klikni z desno na orodno vrstico in daj kljukico pod pokaži vrstico z zaznamki. V skrajnem desnem kotu imaš puščico, na katero klikneš in se ti prikažejo vsi zaznamki desno od zaslona dol.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
To žal sploh ni to kar iščem.
Jaz hočem stalno vrstico z zavihki na levi ali desni strani zaslona-brez klikanja vedno znova na tisto puščico.

Chromova največja napaka je ravno to, da ne moreš spremeniti nič, ne zaznamkov, ne dodati ikon, ne premakniti zavihkov pod orodno vrstico,....
Enostavno mi gredo na živce aplikacije, ki jih ne moreš prilagoditi po svojih željah.
V čem je sploh fora, da se ne omogoči nastavitev po svojem okusu????

FF vse to omogoča od nekdaj, je pa počasen in mi zabije procesor in ram v dveh urah, tako, da ga moram največ na vsake dve ure zapreti in odpreti znova.