Chrome in plug in-i

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Hej.
Že par dni me mučijo plug in-i na pri Chromu. Recimo, grem na G+ in se mi pojavi opozorilo, da morajo bit za popolno delovanje dodani plug in-i. Grem Gledat kaj in kako, gre za WM Player in Javo. Oba imam inštalirana.
Za WM Player lahko v Googlovi pomoči celo preveriš, če deluje in deluje normalno. Torej sumim Javo, čeprav sem preverila in imam posodobljeno in izgleda kot da normalno deluje... Kaj je za nardit
sprasujem se.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Možno je, da si na kaki ponarejeni strani in ti poskuša podturiti kake viruse kamuflirane kot plugine.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ma to mi dela na G+, Gmailu, twitterju, YouTubu....pa še kje verjetno, ko še nisem ugotovila.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Nimam virusov.
Tole pokaže:
1352662-Untitled.jpg

Priponke

• 1352662-Untitled.jpg
    1352662-Untitled.jpg
    18,2 KB · Ogledi: 135

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Nimam virusov.
S čim pa si peverila?

Tak na blef priporočam:
https://www.freedrweb.com/download+cureit+free/?lng=en (lahko izmišljene podatke vpišeš...)
http://go.eset.com/us/online-scanner
Pa mogoče še "klasiko" http://housecall.trendmicro.com/

(to ti pregleda, pa nič ne instalira, torej ne smeti po sistemu)

Glede tiste slike, kaj ponudi, če klikneš "Namesti vtičnik...." ? ( pa raje ga ne namestit, samo toliko, da vidiš ime)

Kater stran je to? twitter.com/#1/ ? Tam meni nobenga plugina ne zahteva. Kaj pa če greš gor z Internet Explorerjem? KEr meni v nobenem nič ne zahteva.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Evo me, malo dlje sem rabla, da sem uspela scanat računalnik z enim od teh, ki si jih predlagal.Je našel nekaj ''okuženih'' datotek in jih očistil, kar pa ni rešilo moje težave. ...prej sem to nardila že z NOD-om, sem mislila, da pregleda vse, pa očitno ne.

Če izberem ''namesti vtičnik'' se ne zgodi nič. Če pa kliknem, da imam težave z namestitvijo, mi odpre pomoč in gre za WM player in Javo.

Zanimivo je, da v Explorerju in Mozilli nobena od strani, ki mi v Chromu delajo težave, ne zahteva ničesar.

Je smiselno, da probam Chrome izbrisat in nato znova naložit?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Probaj. (prej si bookmarke in podobno shrani, čeprav je možno, da itak ostanejo)

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
To sem kar pustil, vpraša me pri igooglu, drugje pa redkokdaj, tako da se niti ne spomnem. Enkrat sem namestil vtičnik (kliknil namesti), pa potem sem videl, da je je vse skupaj čudno, pa nič mi ni inštaliralo, tako da sedaj sem pustil pri miru. Mi pa antivirusni prodgram nič ne javlja, poglabljal pa se tudi nisem v deep scan

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Pri meni enako, na Win 7 mašini, čista inštalacija, brez virusov, že od prvega dne prikazuje. Sem inštaliral vse plugine pa še kar teži. Pač ignoriram, kaj mi pa drugega preostane. Je pa zoprno.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Pa res imam skype click to call, bom probal.

Sam mi je pa cist lame, da neznajo narest, da dela skup - a odkar je Skype od MS, ga pa ne marajo vec in forsirajo svoj Google voice
smile-1.gif

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
nekaj se spogledujem z chromom predvsem zaradi hitrosti, zdaj mi pa povejte katere must have razširitve vtičnike je dobro da imaš, tnx

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
ali obstaja kakša nastavitev, da se ikone zaznamkov v orodni vrstici spravijo bolj skupaj kot v fox-u, ker je med njimi veliko razmaka in s tem manjše število vidnih zaznamkov
sprasujem se.gif