chrom me ne vprasa vec ce zelim shraniti geslo

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Po pomoti sem kliknil v chromu, da naj ne shrani gesla za trenutno stran. Kaj bi moral storiti, da bi me zopet vprasal, ce zelim da mi shrani geslo. V nastavitvah, sem vse prebrskal, pa nic pametnega nasel.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Chrome-> Nastavitve -> Prikaži dodatne nastavitve (čistno na dnu) -> Gesla in obrazci -> Prikaži možnost shranjevanja gesel (klikneš upravljanje gesel) in izbrišeš geslo?

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
če je že tema o chromu bom še jaz postavil vprašanje....a se da kako da nastavit da te vpraša kaj naj naredi z datoteko, ne da jo začne prenašati oziroma namesto da te vpraša kam jo shranit....sem že vse nastavitve večkrat pregledal pa nisem našel.....sedaj v ta namen pač uporabim firefox

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Med nastavitvitvami oblljukas da zelis, da te vedno vprasa kam zelis shraniti datoteko. Postopek je isti kot zgoraj.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Kako ga naj zbrisem, ce sploh nimam shranjenega, niti me vec ne vprasa ce ga shrani. Ravno to sem spraseval, kako pridem do tega, da bi me ponovno vprasal. Prvic me je, pa sem po pomoti kliknil, da naj ne shrani

Nazadnje urejeno:

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Abomination1 pravi:
Med nastavitvitvami oblljukas da zelis, da te vedno vprasa kam zelis shraniti datoteko. Postopek je isti kot zgoraj.

Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
<a href="chrome://settings/" target="_blank">chrome://settings/</a>

Show advanced settings…

Download location:
ask where to save each file before downloading

http://www.howtogeek.com/231002/how-to-change-the-chrome-download-folder-location/

To imam že skoz nastavljeno, se pravi da me vpraša kam naj shrane datoteko, še vedno me ne vpraša kaj želim narediti z datoteko....npr. če bi želel prenesti t.i. torrent ....ponudi mi le možnost shraniti datoteko

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik tic pravi:
Kako ga naj zbrisem, ce sploh nimam shranjenega, niti me vec ne vprasa ce ga shrani. Ravno to sem spraseval, kako pridem do tega, da bi me ponovno vprasal. Prvic me je, pa sem po pomoti kliknil, da naj ne shrani
V nastavitvah od gesel imas cisto na koncu,neshranjena gesla,poiščes tistega katerega rabis,se pomaknes z misko na njega in takrat se ti v desnem kotu pojavi krizec za brisanje. Ko ga izbrises te bo chrome pri naslednjem vpisu tega gesla,ponovno vprasal ce ga zelis shranit.
Lp

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Nisi razumel, na spisku ga nima in ga ne more zbrisat, ce ga ni
smile-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Verjetno ga ni na prvem spisku, kjer so shranjena gesla. Bi pa moral biti na dnu, kjer so "nikoli shranjeno".