Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po pomoti sem kliknil v chromu, da naj ne shrani gesla za trenutno stran. Kaj bi moral storiti, da bi me zopet vprasal, ce zelim da mi shrani geslo. V nastavitvah, sem vse prebrskal, pa nic pametnega nasel.
če je že tema o chromu bom še jaz postavil vprašanje....a se da kako da nastavit da te vpraša kaj naj naredi z datoteko, ne da jo začne prenašati oziroma namesto da te vpraša kam jo shranit....sem že vse nastavitve večkrat pregledal pa nisem našel.....sedaj v ta namen pač uporabim firefox
Kako ga naj zbrisem, ce sploh nimam shranjenega, niti me vec ne vprasa ce ga shrani. Ravno to sem spraseval, kako pridem do tega, da bi me ponovno vprasal. Prvic me je, pa sem po pomoti kliknil, da naj ne shrani
Citat: Uporabnik Abomination1 pravi:
Med nastavitvitvami oblljukas da zelis, da te vedno vprasa kam zelis shraniti datoteko. Postopek je isti kot zgoraj.
To imam že skoz nastavljeno, se pravi da me vpraša kam naj shrane datoteko, še vedno me ne vpraša kaj želim narediti z datoteko....npr. če bi želel prenesti t.i. torrent ....ponudi mi le možnost shraniti datoteko
Citat: Uporabnik tic pravi:
Kako ga naj zbrisem, ce sploh nimam shranjenega, niti me vec ne vprasa ce ga shrani. Ravno to sem spraseval, kako pridem do tega, da bi me ponovno vprasal. Prvic me je, pa sem po pomoti kliknil, da naj ne shrani
V nastavitvah od gesel imas cisto na koncu,neshranjena gesla,poiščes tistega katerega rabis,se pomaknes z misko na njega in takrat se ti v desnem kotu pojavi krizec za brisanje. Ko ga izbrises te bo chrome pri naslednjem vpisu tega gesla,ponovno vprasal ce ga zelis shranit.
Lp
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.