Chevrolet Cruze navigacija ?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne vem kdaj se bo dalo, zaenkrat je samo odgovor da naj se ne naroča do nadaljnega.

Karte so enake kot v Opel Insignie, 3 različne regije...ampak ti nemorm povedati sedaj katere ker ne vem na pamet.
Vem da so nekaj SLO izključili vn...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tin01 pravi:
Točno sem vedel, kaj bodo prvi odgovori. Torej, dlančnik z Garminom, TomTomom in drugimi navigacijami imam, ampak vseeno me zanima VGRAJENA navigacija. Prenosno imam in to je to.

T.

Zakaj torej hočeš navigacijo v armaturi?
Pa upam da veš kako zgleda navigacija v korejcu, sploh če si navajen na garmina. Že v audiju in bmwju je ogabna,
tak da korejske niti videt nočem.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Dvomim da boš lahko naložil kaj drugega gor. Je pa že toliko predelan FW, da ne bo šlo. Bo pa verjetno nadgradnja kartografije dokaj trivialna...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kot pričakovano, plastično, kot delo v biosu.

Niti ne, ker je enaka kot v Oplu , tega si pa lahko ogledas.
Je kar user friendly, podobno kot Audijev sistem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Nadgradnje se dobiva tudi 2x letno za večino solidnih znamk, naprave bere tudi priatske cdje, tako da ne vidim problema.
Jaz v svojem imam original, samo kar se tiče cdjev pa so posneti z neta oziroma kopija originala.
Dela BP.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tin01 pravi:
Točno sem vedel, kaj bodo prvi odgovori. Torej, dlančnik z Garminom, TomTomom in drugimi navigacijami imam, ampak vseeno me zanima VGRAJENA navigacija. Prenosno imam in to je to.

T.

Pa upam da veš kako zgleda navigacija v korejcu, sploh če si navajen na garmina. Že v audiju in bmwju je ogabna,
tak da korejske niti videt nočem.

audi in bmw ze ozvocenja ne moreta napraviti spodobnega, sploh slednji ima slabse kot reno clio III serijsko tako, da to ni ravno merodajno. se strinjam glede kvalitete cedevite vs. golfa in co. ampak navigacija je cisto druga pesem. so pa naceloma za en drek. edino kar je, da je ne morejo ukrasti. meni tudi ne ustreza garmina vsakic dol dajat.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
audi in bmw ze ozvocenja ne moreta napraviti spodobnega, sploh slednji ima slabse kot reno clio III serijsko tako, da to ni ravno merodajno.
Kaj si pa ti vozil nazadnje od BMW-jev? 1602?
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tam, kjer ima navgiacija pokritost, se meni zdi boljsa vgrajena navigacija... vecji zaslon, boljse vodenje, bolj udobno upravljanje preko tipk na volanu, ni potrebe po "skrivanju" ko zapuscas avto, ... pa se ves audio sistem se upravlja preko touchscreena...
smile-1.gif
... Ni pa prenosljivosti ...

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Moj šef ima v audiju vgrajeno navigacijo, na šipi pa garmina. Sedaj pa ali ne ve ali pa je garmin boljši
sprasujem se.gif
Vizualno je lepša vgrajena navigacija, moraš pa vgrajeno malo bolj v stran pogledat od tiste navigacije, ki jo imaš prilimano na šipo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ker dela tudi tam, kjer razni garmini in tomtomi ne (in je tudi bolj natančna) ... Stvar tehnike. Tega zunanje navigacije še dolgo ne bodo zmogle.

Zaenkrat še me navigacija ni pustila na cedilu brez signala, tako da, nevem no... Večinoma navigacijo uporabljamo (pride do izraza)
v večjih mestih ala mihnen, ne pa sred pohorja....