Chervolet Aveo iz akcije!!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Stvar zelo zanimiva čas recesije in vseesplošne krize ljudje nimajo denarja avte pa rasprodajo za 2 ure čisto vse, kar so jih meli na zalogi.

Mene pa zanima, kdo je kupil ta avto na tem forumu, 4 vratna limuzina za 5500 EUR, res je da nima klime in servo volana vendar za ta denar je dober avto in vreden nakupa ali pa je šlo tudi pri tem oglasu za zavajanje in nategancijo, sicer so se zavarovali z podpisom, da je ponudba omejena brez količine vozil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A se zajeb.vaš al ti to resno? Avto za 5500 €, ki je BREZ KLIME IN SERVO VOLANA; OBENEM PA SAMO 1X AIRBAG!
Živ nateg na račun recesije in naivnih slovencev!!
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo za tak denar danes ne mores pricakovati, da dobis avto z 8 airbagi, avtomatsko klimo, ESP, ASR, DSC, ABS, ... in kaj jaz vem kaj se vse...

Malo denarja, malo muzike... in nikogar se ne sili v nakup...
wink-1.gif
...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Glej fotr ne rabi klime, ker je ne sme met niti ne dela toliko kilometrov, da bi rabu ne vem koga dela kvečjemu 30km na dan plus kak km gor ali dol. Za njega je to idealno za mene ne. Za to se gre predvsem to je avto idealen za starejše.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Res je idealen, ker je brez klime, brez servovolana, da bodo še težje vrteli volan in najboljše pri tem je še dejstvo, da je varen, kot avtomobili iz 80ih, da se svojca čimhitreje znebimo....
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Pa saj imamo tebe, boš znižal povprečno hitrost na avtocesti... potem bodo pa tudi starci v Aveo-tu varnejši...
cool-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Mater ste eni pametni pa me prav zanima kako ste zadovoljni s svojimi rabljenimi italo garami, katere marsikdo nebi niti se vsedel not kamol kaj drugega.

Jst vseeno trdim bolje nova jajca kot prežvečen zrezek. Pa lp.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
in najboljše pri tem je še dejstvo, da je varen, kot avtomobili iz 80ih, da se svojca čimhitreje znebimo....
bonk.gif

Heider v super limuzini ni bil varen pri 140+++ km/h tko da nevem kaj se tolk napihuješ s to varnostjo
sprasujem se.gif
Pr 70km/h kukr so omejitve po mestu že ni smrtno nevaren (v smislu da ga maš za do joba pa nazai ...pač avtoček k ga ni škoda) Za po mestu pa na ših je čist ql tale avto za nekoga z manj potrebami in predvsem manj $$$......ok moja 10let stara jajca so dost redno vzdrževana pa ne jebejo......ampak če dobr premislm bi meu raj tega aveota pa mir 6let z šravfanjem kukr pa da mi moj začne crkvat!

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
No koočno en konstruktiven dialog sam škoda, k so jih "KAO" prodal v 2 urah ja v dveh urah zgleda je pršo en RAMO z šleperjem in naložil vse in odpeljal. Če ni šlo za kak drug podpultni dogovor.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Oprema gor ali dol, jaz ga recimo ne bi vzel. Se pa sprašujem, kdo so tisti, ki so jih pokupili. Ata sinu ni hotel kupit megana mk1, mk2 s klimo in servom in so raje vzeli novega chevyja brez tega? Kdo še?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
No koočno en konstruktiven dialog sam škoda, k so jih "KAO" prodal v 2 urah ja v dveh urah zgleda je pršo en RAMO z šleperjem in naložil vse in odpeljal. Če ni šlo za kak drug podpultni dogovor.

V 2 urah? Od srede do danes sta minili več kot dve ure,pa tudi avto se ne kupuje en teden...

Prodani so bili skoraj vsi v prvem dnevu, ene 2 al 3 komadi so pa ostali za naslednji dan.Začeli so se prodajati 3.6.09, vsaj na ta dan so bili letaki dostavljeni po stanovanjih in cel raja starih atov je bila že do 12 ure v salonih ( kaj pa nej druzga počnejo penzionisti).
Je pa še vedno veliko povpraševanja po tem modelu,samo za to ceno je bilo samo to kar je že bilo narejeno in s tako konfiguracijo.

Nekateri so imeli servo, so bili pa 500€ dražji.
Za tak denar je bilo treba dvignit se, vzet nekaj are ali pa celotni denar in it v salon v vrsto ter ga kupiti, tistmu komur se pa to zdi blesavo, bedasto, etc... ga pa pač ne bo dobil oziroma ga ne zanima ponudba.

Saj tudi pri Hoferju se eni grebejo za LCDje po 150€ , drugi se jim smejijo, spet tretji pridejo čez en teden pametni ko sam bog, kako bodo inspekcije klicali zato ker niso zanj prisparali LCDja.... svet je takšen in drugačen.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Oprema gor ali dol, jaz ga recimo ne bi vzel. Se pa sprašujem, kdo so tisti, ki so jih pokupili. Ata sinu ni hotel kupit megana mk1, mk2 s klimo in servom in so raje vzeli novega chevyja brez tega? Kdo še?

Penzionisti ki nemarajo klime,... ljudje ki imajo 3 jurje ostalo pa na obroke po 70€ na mesec,ker več denarja nimajo...kmetje ki jim je že električni pomik stekel višek tehnologije...ljudje ki imajo dosti rabljenih jajc in dobijo za 5 jurjev avto ter 3 leta nič skritih stroškov vsaj....

Za mularijo misim da ni šlo teh modelov, večinoma so bili penzionisti ki se jim gladko rečeno jebe za klimo in servo.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
So ljudje, katerim ni važna oprema in jim je važno da majo nov avto. Poznam ljudi kateri imajo vreden avto po 15k € pa niti klime ne znajo uporabljat.in tudi nočejo da jim pokažeš
bonk.gif

Še moj golf II je imel več opreme ( klimo je mel
hysterical-1.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Včas so se vozil z avtomobili, ki niso mel NIČ od opreme, pa se niso prtožval kot se zdej vi. Se lepo vidi, kolko je vsaka generacija bolj razvajena..
Avto je super za ta denar! In marsikomu bo lepo služu nadaljnih par let.. Sej pa je vseeno, če nima serva, če nima klime.. Tega se hitro navadiš.. Jst tega na prejšnem avtu sploh nism pogrešu..
Res pa je težko prejezditi na avto brez klime, če jo je prejšni avtomobil mel
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sigurno so sami upokojenci kupovali, ker se bojijo klime.

Moj dedek je kupil par let nazaj Ibizo s čisto vso možno opremo ampak brez klime. Je moral čakat pol leta, da so posebej za njega sestavili tak avto
tongue-1.gif
A zdaj pa ga nihče ne bo htel kupit, če ga bo prodajal, ker ne bo klime.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
malo se pozanimaj kaj so imeli vgrajeni ameriški avtomobili npr. leta 1960
smirk-1.gif

američana ne boš nategnil tako, da mu prodaš avtomobil brez opreme
smirk-1.gif

še dobro da so luči in brisalci gratis
cool-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
V ameriki je klima serijsko že ohoho cajta, enako avtomatski menjalnik in airbagi spredaj.
Drugo pa niti ne. ABS ni nujno serijsko, sploh pa pri cenejših varijantah.

Ogo