tudi mene vleče, bom ukinil predvsem uporabo telefona... nič več ne verjamem... kaj je res in kaj ne... kaj so sproducirane lažne novice /statistke, kaj so ai ustvarjene novice, ki jih lahko pumpa po xy število na uro, na različne portale... in kaj so realne novice...Meni je že vse skupaj nagravžno. Včasih smo za nadrealni svet imeli risanke. Danes že vsaka nova multimedija predstavlja nek imaginarni svet, in se vprašuješ čemu je to namen. Da luščiš zrno od plevel? Iščeš, kje bi se AI lahko zafrknil? Poplava AI videov, reklam pa taka, da izgubiš voljo, da bi telefon, YT, FB, Instagram sploh odpr. Vsaj pri meni je tako.
Kar morda sploh ni slabo…back to the rootsMeni je že vse skupaj nagravžno. Včasih smo za nadrealni svet imeli risanke. Danes že vsaka nova multimedija predstavlja nek imaginarni svet, in se vprašuješ čemu je to namen. Da luščiš zrno od plevel? Iščeš, kje bi se AI lahko zafrknil? Poplava AI videov, reklam pa taka, da izgubiš voljo, da bi telefon, YT, FB, Instagram sploh odpr. Vsaj pri meni je tako.

Pozabil si na TV, največjo drogo za normije.Meni je že vse skupaj nagravžno. Včasih smo za nadrealni svet imeli risanke. Danes že vsaka nova multimedija predstavlja nek imaginarni svet, in se vprašuješ čemu je to namen. Da luščiš zrno od plevel? Iščeš, kje bi se AI lahko zafrknil? Poplava AI videov, reklam pa taka, da izgubiš voljo, da bi telefon, YT, FB, Instagram sploh odpr. Vsaj pri meni je tako.
nad meglo in oblačnostjo je jasno.A mamo koga, ki se spozna na vreme? Mi rabi mal pomoči pri napovedi. Prvi stavek ...
Poglej priponko 102919
Zakaj si Rogaško Slatino zameglil ?A mamo koga, ki se spozna na vreme? Mi rabi mal pomoči pri napovedi. Prvi stavek ...
Poglej priponko 102919