CHAT GPT - scarry hud AI chat sistem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.560
18.106
113
Screenshot_20251210_173252_9GAG.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.785
6.464
113
Normijem se bo zmešalo, ko bodo na CNN kazali, kako Maduro, Putin, Xi in Kim kuhajo dojenčke brez glave.

PS:
Zgornji video je seveda deep fake, ustvarjen z AI (Sora ?).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.743
7.844
113
Meni je že vse skupaj nagravžno. Včasih smo za nadrealni svet imeli risanke. Danes že vsaka nova multimedija predstavlja nek imaginarni svet, in se vprašuješ čemu je to namen. Da luščiš zrno od plevel? Iščeš, kje bi se AI lahko zafrknil? Poplava AI videov, reklam pa taka, da izgubiš voljo, da bi telefon, YT, FB, Instagram sploh odpr. Vsaj pri meni je tako.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.237
2.186
113
Iskajoč brata
Meni je že vse skupaj nagravžno. Včasih smo za nadrealni svet imeli risanke. Danes že vsaka nova multimedija predstavlja nek imaginarni svet, in se vprašuješ čemu je to namen. Da luščiš zrno od plevel? Iščeš, kje bi se AI lahko zafrknil? Poplava AI videov, reklam pa taka, da izgubiš voljo, da bi telefon, YT, FB, Instagram sploh odpr. Vsaj pri meni je tako.
tudi mene vleče, bom ukinil predvsem uporabo telefona... nič več ne verjamem... kaj je res in kaj ne... kaj so sproducirane lažne novice /statistke, kaj so ai ustvarjene novice, ki jih lahko pumpa po xy število na uro, na različne portale... in kaj so realne novice...
Če ne bi imel služben email, ki ga moram tudi popoldan spremljat, bi zdavnaj že ukinil

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.618
9.808
113
Kar morda sploh ni slabo…back to the roots

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.797
13.140
113
ženka se včeraj 2 uri kregala s Chatom, zakaj ji zoom ne dela tak kot bi moral...

sem moral pol okrog prit in ji rečt naj v Chromu zažene, pa je bil mir.

bi ji taki focn stisno, ko sploh več ne razmišlja več. In nisem, nisem nič fasal pol...vse zaman :evil:

• Haha
Reactions: novaa in Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.785
6.464
113
Pozabil si na TV, največjo drogo za normije.