Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Js bi mulce gladko povozil če bi se mi takole postavljal pred avto pa težili.
Nič ne bi povozil, ne
So malo večji bullyji na videu kot ti (sklepam), pa noben nikogar ne povozi, pa še rusi so, tako da...
Citat:
Omejevali so svobodo gibanja?Citat:
Recimo da bi bil samo v (nepomembnem) prometnem prekršku, (kot šofer v videu) mulci (v videu) pa so izvajali kazniva dejanja. (grozili, poškodovali tuje stvari, omejevali mojo svobodo gibanja, za kar nimajo nobenih pooblastil. ...
So čisto navadni nasilneži, ki se v skupini izživljajo nad šibkejšim posameznikom, pa jim je nek nepomemben prekršek izgovor, da se izživljajo nad ljudmi.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Poškodovanje tuje stvari? Z nalepko? Zdaj razumem tvoje travme ob vinjetah in podobnih nalepkah.
Izživljanje? Če stojiš na mestu (na plolčniku) in se ne umakneš avtu?
Kolikor sem videl, "protestniki" niso nikoli kričali, mahali, preklinjali, grozili ali kaj podobnega.
Citat:
Recimo da bi bil samo v (nepomembnem) prometnem prekršku, (kot šofer v videu) mulci (v videu) pa so izvajali kazniva dejanja. (grozili, poškodovali tuje stvari, omejevali mojo svobodo gibanja, za kar nimajo nobenih pooblastil. ...Citat:
Uporabnik tomi pravi:
bravo, pripravljen morit da dobiš validacijo za svoj prometni prekršek
So čisto navadni nasilneži, ki se v skupini izživljajo nad šibkejšim posameznikom, pa jim je nek nepomemben prekršek izgovor, da se izživljajo nad ljudmi.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Temu se reče vandalizem.
Malo poglej, kako so se lotili tistega kombija, ki jim je spizdil. Mečejo stvari za njim in potem sredi ceste na šipo nalepijo dve nalepki.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Nič ne bi povozil, ne
So malo večji bullyji na videu kot ti (sklepam), pa noben nikogar ne povozi, pa še rusi so, tako da...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
KSZ
Vsi poznajo vse svoje pravice in dolžnosti DRUGIH, ko pa gre za NJIHOVE dolžnosti pa nenadoma dobijo spomin ribe.
Ruse še ''nekako razumem'', ampak da je nekaterim Slovencem normalno, da se voziš po pločniku in ko te ustavijo in lepo opozorijo, še pizdiš in seveda govoriš o SVOJIH PRAVICAH, pa mi ni več razumljivo. Oz. postane razumljivo, ko pogledaš stanje tudi na naših cestah. Za bruhat.
Da ne govorim o osebku zgoraj, ki bi pešce na pločniku povozil, ker mu kratijo pravico do vožnje po pločniku . Očitno mu je razumevanje osnovnih človeških norm in pravil popolnoma nerazumljivo.