Čevlje moram kupiti

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Oprosti, res nočem zezat, ampak:
- jaz nosim v službo včasih superge, včasih lepe čevlje (če imam sestanke), poleti pa včasih tudi natikače...
Zato sem vprašal...
Zraven tega pa: kako veš, da bo prava številka? Če ne poskusiš... Če si pa siguren, pa hvalijo to:

Edit: hvalijo - moja žena, dva prijatla in moj sin. Sam nikoli tu kupil...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Glej, imaš seveda še:
- Alpina (če so ti všeč, je pa naša):
- Ecco (odlični, dragi...):
- pa, malo za hec, malo za res, še to:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Izogibaj ce CC (nekaj podobnega9
že 6 let kupujem VSE čevlje - za službo, za poroko, za na plažo, zz an izlet v MASS

I

Izbrisan uporabnik #9334

V MASS nimajo dobrega kopita. Vsi njihovi čevlji imajo prenizek nart.
Medtem ko v CCC imajo pa modele, ki uporabljajo kopito za višjo nogo, torej višji nart. Torej za tiste, ki nimamo platfuz.

PEKO je imel odlična kopita. Toda - kaj ko je pa pri nas treba na vsak način čisto vsako dobro firmo potopiti o_O .

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, sedaj vidim zgoraj tudi ECCO.

Zame skoraj preveč natančno narejen čevelj. Ko ga daš na nogo, imaš občutek kot da stiska vsepovsod in da je premajhen, v resnici se pa potem noga v njem zelo dobro počuti :D .

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
V MASS nimajo dobrega kopita. Vsi njihovi čevlji imajo prenizek nart.
Medtem ko v CCC imajo pa modele, ki uporabljajo kopito za višjo nogo, torej višji nart. Torej za tiste, ki nimamo platfuz.

PEKO je imel odlična kopita. Toda - kaj ko je pa pri nas treba na vsak način čisto vsako dobro firmo potopiti o_O .

Ha? Mass in CCC nista čevljarja, ampak trgovini. Raje napiši blagovno znamko, ki ti ustreza.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nista, prodajata pa čevlje takšnih tipov, kot sem opisal. In to drži.

V MASS-u ne najdem ... niti natikačev, ki bi šli na mojo nogo. V CCC pa. PEKO je to imel vedno brezhibno.

Ne bom trdil za stoprocentno, da je moja noga reprezentančna, verjetno pa je. Ker imam nogo oblikovano tako kot je treba. Zahvala atu in mami. Pa travniku in šodru, na katerem sem odraščal.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.951
6.565
113
Jaz tudi moram reči, da ima ccc ali kaj je ene par firm, katerih čevlji mi zelo pasejo. Tudi deichman.. Pa gre za nizkocenovce oziroma hvala bogu gre za nizkocenovce. Tudi v humanicu seveda najdem čevelj, ki pa je takoj 5x dražji, ampak ok. V massu pa tudi nič ne najdem. Cel mass ni imel enega škornja za mene, pa cela štelaza škornjev. Ker je šlo v bistvu za en in isti škorenj v nebroj variacijah.

Tak da jaz se najprej v ccc in deichmana odpravim, imam ob av qualndii v Kranj, mass preskočim in če ne dobim, v humanica v LJ.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mah, saj je jasno, italijanski dizajn. Podplat pod stremenom sploh ne znajo narediti podprtega, potem pa hodiš v tistem kot raca. Z ritjo sem in tja, naokoli.

Zanič kopito! V Kopitarno v Sevnico si jih naj grejo naročit, pa bodo morda uspeli narediti spodoben copat.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.483
5.023
113
Čevlja si ne bi upal kupiti preko spleta. Čevelj je treba dati na nogo.
Tekaške čevlje bom mogoče kupil preko spleta. Od istega proizvajalca, ki jih že imam, naslednjo verzijo modela. To bi mi menda moralo ustrezati.